Ha rendelkezel ügyfélorientált szemléletmóddal, folyékony német nyelvtudással valamint Veritas szoftverek ismeretével, úgy ne hagyd ki a lehetőséget és jelentkezz hozzánk

Alkalmazásmenedzser

Alkalmazásmenedzsert keresünk, aki adott IT szolgáltatásért/ alkalmazásért teljes körűen felel.
Az Alkalmazásmemedzser (AM) feladata, a hozzá tartozó alkalmazás(ok) problémamentes működésének biztosítása az alkalmazás életciklusában. Az AM biztosítja, hogy az alkalmazás megfeleljen a pénzügyi, az üzemeltetési, a biztonsági és az adatvédelmi előírásoknak. Koordinálja az alkalmazáson dolgozó nemzetközi csapatokat (fejlesztés, üzemeltetés, support) képviselve a megbízó elvárásait.
 
Feladatok:
Adott IT szolgáltatásért / alkalmazásért egy személyben E2E hatáskörben felel Az alkalmazás életciklusa során szolgáltatásnyújtási vezetőként jár el az üzemeltetési csoportokban Meghatározza és kialakítja a külső és belső szerződéseket és megállapodásokat Megtervezi és nyomon követi az alkalmazás költségvetését, felel annak betartásáért és betartatásáért Megtervezi az adott alkalmazás IT üzemeltetésére és infrastrukturájára vonatkozó rövid-, közép- és hosszútávú célokat és feladatokat Biztosítja az alkalmazás folyamatos elérhetőségét, üzemeltetését és az infrastruktúra bővítését igény szerint Biztosítja az adatvédelmi-, adatkezelési- és biztonsági előírások betartását, az ellenőrzések végrehajtását és a szükséges változtatások implementálását Kezdeményezi a folyamatos szolgáltatásfejlesztést

Ha mindezzel rendelkezel,

  • Leendő kollégánk megoldásorientált, kommunikatív, jó koordinációs készséggel rendelkezik; igazi csapatjátékos, akinek csillapíthatatlan a tudásvágya. Jövőbeni munkatársunk agilis beállítottságú, keresi a kihívásokat, magabiztos, és fejlődni akar.
  •  
  • Német és angol nyelvismeret Projektvezetői tapasztalat IT üzemeltetésben szerzett tapasztalat Agilis szemléletmód 
  • Előnyt jelent:
  • Agilis módszertanok ismerete Safe módszertan ismerete ITIL Ismeret IT Infrastruktúra ismeretek Pénzügyi ismeretek
Cégnév: IT Services Hungary Kft.
Állás helye:
Állás-kategóriák:
Állásnév:
HASONLÓ ÁLLÁSOK
Alkalmazásmenedzser Pest megye

Szeretnél nemzetközi szinten egy igazán stabil és inspiráló környezetben dolgozni? Kész vagy új kihívásoknak megfelelni? Alkalmazásmenedzserként ... »

ÁLLÁS MEGTEKINTÉSE