Asszisztens állások

- 239 állás - összegyűjtöttük a nagy állásoldalak összes találatát
mai
mai

Álmai állásához magabiztos nyelvtudásra van szükség? A siker garantált, ha itt tanul nyelvet. Megnézem »

FRISS HASONLÓ ÁLLÁSOK
E-MAILBEN

A "Feliratkozom" gombra kattintva elfogadja az általános biztonsági és szerződési feltételeinket.

  Keresett pozíciók
Asszisztens
HOL?
  Távolság:
km-en belül

KULCSSZAVAK (tartalmazza)
Új keresés

Az asszisztens (assistant) az a személy, aki egy adott cég egységének vezetőjét segíti a mindennapi feladatok elvégzésében. Általában fő feladatai közé tartozik a beérkező kommunikáció fogadása, találkozók, megbeszélések szervezése. Ez változhat attól függően is, hogy milyen ágazatban helyezkedik el az ember asszisztensként.

Az asszisztens feladatai:
- külső- és belső kommunikáció végzése, vásárlói megkeresések fogadása
- találkozók szervezése
- megbeszélések szervezése
- dokumentumok kezelése, létrehozása (elektronikus és papír alapú)
- adminisztratív feladatok (regisztráció, adatbevitel, stb.)
- munkafolyamat segítése
- pénzügyek kezelése
- vendégek fogadása

Elvárások
Az asszisztens állások az esetek nagy részében elvárnak középiskolai vagy egyetemi végzettséget. Ezek mellett elvárás lehet legalább egy idegen nyelv ismerete, amely segít a kommunikációban. Ezen állásoknál általában elvárás a Microsoft Office programok (Excel, Word), illetve más informatikai dokumentumkezelők ismerete, hogy a dokumentumok és adatok kezelése könnyű legyen. Egy assistant munkájában fontos, hogy jó legyen a szervezőképessége és jól tudjon másokkal együtt dolgozni. Az asszisztensi munka nagy terheléssel jár, így az is fontos, hogy a jelentkező sok különböző feladattal tudjon egyszerre foglalkozni. Gyakori esetekben a cégek már elvárnak munkatapasztalatot a jelentkezőktől valamilyen formában. Arra tekintettel, hogy az assistant folyamatosan más emberek között van, a jó kommunikációs készség kulcsfontosságú.
Juttatások
Az asszisztensi állás az esetek nagy részében főállás. Az alapbér mellett gyakran léteznek bónuszok is a munkakörtől függően. A cégek általában adnak lehetőséget a fejlődésre és tanulásra, amely nagyban segítheti a jelentkezőt a jövőben, illetve ha szükséges gyakran a betanítást is vállalja a cég. Esetenként a távmunkára is ad lehetőséget, illetve egészségbiztosítást is szolgáltat a munkaadó.