Közreműködés a büfé előkészítésében, után töltésében és leszedésében
Az élelmiszerek fogyasztásra vagy főzésre való előkészítése
Alapvető, összetett és többféleképpen alkalmazható konyhai készítmények elkészítési és bemutatási folyamatainak kidolgozása és felügyelete.
A kulináris gyártási folyamatok szervezése.
A létesítmény gasztronómiai kínálatát alkotó ételek elkészítési és bemutatási folyamatainak irányítása.
A gasztronómiai felhasználásra szánt termékek előkészítése, főzése és bemutatása.
Az élelmiszerekkel való bánásmód, a tartósítás és a regenerálás minden fajtájának alkalmazása és felügyelete.
Megjelenés:
A vállalati előírásoknak megfelelően ( haj, köröm, borosta), higiénikus és ápolt megjelenés.
Tiszta , a cég által előírt egyenruha
Azonnali kezdési lehetőség
Hosszútávú, stabil munkahely
2 műszakos munkarend
A "Feliratkozom" gombra kattintva elfogadja az általános biztonsági és szerződési feltételeinket.