Feladatok
Napi menü és á la carte ételek készítésében való részvétel, az ételek precíz minőségi tálalása, nyersanyagok előkészítése, a munkafolyamatoknál a HACCP rendszer betartása, konyhai rend és tisztaság megőrzése.
Elvárások
Szakirányú végzettség, tapasztalat, önálló munkavégzés, raktározási és tárolási feladok ellátása szintén a minőségbiztosítási rendszer elvárásainak megfelelően.
Előnyt jelent
Napi menü főzésben és előkészítésben való jártasság. Étlapunk hagyományos, klasszikus ételei mellé új ötletek kivitelezése (akár ebédmenüs ajánlatnak), ételek elkészítése szezonális és állandó étlapunkra a mai kor igényeinek megfelelően.
Amit kínálunk
Fizetés megállapodás szerint (nettó 2500Ft/órától-3500Ft/óráig) az elvégzett munka minőségétől függően.
Hosszútávú biztos munkahely, utazás költség térítés, év végi prémium, előre tervezhető beosztás.
Munkahelyi extrák
- Ingyen kávé, üdítő
- Ingyen ebéd
Céginformáció
Éttermünk 25 éve üzemel, kollégáink többsége több mint 10 éve a Sarokház Étterem csapatát erősítik.
Jelentkezés módja
Jelentkezni lehet a lenti "Jelentkezem" gombra kattintva.