Feladatok
Műszakjában az élelmezési üzem felelős vezetője, a feladatok ellátásában felelős irányító.
Feladata az otthon ellátottjai részére a megfelelő mennyiségű és minőségű ételek elkészítése.
Közvetlenül szervezi és irányítja a konyhai dolgozók munkáját.
Gondoskodik a HACCP-rendszer által kiépített technológia betartásáról, a vételezéstől, az előkészítésen, a főzésen, az adagoláson keresztül.
Feladata az ellátottak étkezőjében az ételek tányérra történő adagolása és felszolgálása.
Felelősséggel tartozik a mindenkor elkészített étel minőségéért és mennyiségéért.
Irányítja a beosztott kisegítők szakszerű munkavégzését.
Elvárások
Szakirányú végzettség
Előnyt jelent
Nagyüzemi konyhán szerzett szakmai tapasztalat előnyt jelent, de nem feltétel.
Amit kínálunk
Jogtisztán bejelentetett bér, a Kjt és Mt. rendelkező paragrafusai alapján.
Garantált bérminimum
Szociális ágazati bérpótlék
Utazási költségtérítés
Céginformáció
Egyházi fenntartásban működő két telephellyel rendelkező Idősek Otthona, amely saját főzőkonyháin biztosítja az ellátottak étkeztetését.
Jelentkezés módja
Csatolt önéletrajz és szakirányú végzettség igazolásának feltöltése.