Feladatok
Bakonyban lévő szállodai étteremben a la carte és bűfé étkeztetés. Főszakács irányítása alatt előre egyeztetett menük előkészítése, elkészítése, tálalása. A la carte kínálat előkészítése, étkeztetés. HACCP szabályok betartása. Konyhai kisegítők munkájának koordinálása.
Elvárások
Szakács végzetség
munkájára igényes
csapatban való könnyü együttműködés
Megbízhatóság, pontosság
Nyitotság az új dolgokra
Előnyt jelent
Több éves szakami tapasztalat
B kategóriás jogosítvány
Amit kínálunk
Egész éves teljes munkaidős állás
Kiszámítható bejelentett jövedelem
Versenyképes, ösztönző fizetés
Munkaruha
Ingyenes étkezés
Ingyenes parkolás
Munkába járás térítés
Jól összeszokott csapat
Céginformáció
27 év folymatosan üzemelő cég
Folyamatoan fejlődő, magyar tulajdonú cég
Egész éves nyitvatartás
Magyr tulajdónú cég
alacsony szezonális kiingásokkal
Magyar vendégkörrel
Jelentkezés módja
Magyar nyelvű, fényképes szakamai önéletrajzzal