Feladatok

Műszakjában az élelmezési üzem felelős vezetője, a feladatok ellátásában felelős irányító.
Feladata az otthon ellátottjai részére a megfelelő mennyiségű és minőségű ételek elkészítése.
Közvetlenül szervezi és irányítja a konyhai dolgozók munkáját.
Gondoskodik a HACCP-rendszer által kiépített technológia betartásáról, a vételezéstől, az előkészítésen, a főzésen, az adagoláson keresztül.
Feladata az ellátottak étkezőjében az ételek tányérra történő adagolása és felszolgálása.
Felelősséggel tartozik a mindenkor elkészített étel minőségéért és mennyiségéért.
Irányítja a beosztott kisegítők szakszerű munkavégzését.

Elvárások

Szakirányú végzettség

Előnyt jelent

Nagyüzemi konyhán szerzett szakmai tapasztalat előnyt jelent, de nem feltétel.

Amit kínálunk

Jogtisztán bejelentetett bér, a Kjt és Mt. rendelkező paragrafusai alapján.
Garantált bérminimum
Szociális ágazati bérpótlék
Utazási költségtérítés

Munkahelyi extrák

  • Céges rendezvények
  • Kerékpártároló
  • Parkoló

Céginformáció

Egyházi fenntartásban működő két telephellyel rendelkező Idősek Otthona, amely saját főzőkonyháin biztosítja az ellátottak étkeztetését.
 

Jelentkezés módja

Csatolt önéletrajz és szakirányú végzettség igazolásának feltöltése.

JELENTKEZEM