Ugrás a tartalomra

Műszakvezető szakács (Demi Chef de Partie)

Uplift Your Career with Corinthia Budapest!

Főbb feladatok:

  • Sztenderek szerinti munkafolyamatok ellátása önállóan
  • Ételek készítése nemzetközi és modern alapelvek szerint
  • A feldolgozásra kerülő anyagok előkészítése, tisztítása, darabolása
  • Csoportvezető szakács (Chef de Partie) munkájának támogatása
  • HACCP rendszer szerinti működés betartása

Elvárások:

  • Szakirányú végzettség
  • Legalább 3 éves releváns szakmai tapasztalat preferáltan 5-csillagos szállodai környezetben
  • Receptúrák, konyhatechnikai eljárások ismerete
  • Angol nyelvtudás (előny)

Juttatások:

  • Juttatási csomag szervizdíjjal, borravalóval és cafeteriával
  • Térítésmentes személyzeti étkezés a műszak alatt
  • Magán egészségbiztosítás
  • Munkaruha mosoda szolgáltatással
  • Nemzetközi Corinthia kedvezmények
  • Munkavállalói elismerési díjak és események
  • Tanulási és fejlődési lehetőségek

A jelentkezéshez kérjük csatolja magyar és angol nyelvű szakmai önéletrajzát.

CORINTHIA BUDAPEST, HUNGARY

Műszakvezető szakács (Demi Chef de Partie)

Budapest
Pest
Teljes munkaidős
3 -5 év tapasztalat
Szakmunkásképző

Frissítés dátuma: 17.04.2025

Állás megosztása