Feladatok

  • alapanyagok feltöltése
  • betanítás után tapas jellegű tálak (sajt tál, sonka tál, saláták, grill ételek) elkészítése
  • alapanyag rendelések leadása, készletek rendben tartása

Elvárások

  • gyors és precíz munkavégzés
  • hidegkonyhás tapasztalat
  • igényesség

Amit kínálunk

  • Nappali, esti (nem éjszakába nyúló) munkavégzés, bejelentett munka. Havi fix 15 munkanap. Heti 3 vagy 4 nap munkavégzés fixen
  • A munkakörön kívül, ha érdekel a borok világa részt vehetsz belső tréningeken, továbbképzéseken, boros eseményeken
  • Látványkonyha lévén, nem egy elzárt, természetes fényt nélkülöző konyhán kell dolgoznod
  • Munkabér + napi jatt + forgalom utáni jutalék. Az alapbért és a szervízdíjat is utalással kapják a kollégák, így az a nyugdíjalapba is beleszámít és a hitelképességet is növeli. Alapbér felett egyéb bérpótlékok (pl.: forgalom utáni jutalék, szervízdíj feletti over).
  • Fiatalos, összeszokott csapat, családias munkakörnyezet
  • napi kávéfogyasztás és étkezés biztosított
  • munkaruha biztosított

Munkahelyi extrák

  • Ingyen kávé, üdítő
  • Ingyen ebéd
  • Munkaruha

Céginformáció

12 éve működő, dinamikusan fejlődő budai borbár, jól frekventált helyen, kedves
vendégkörrel. Ha hobbid a gasztronómia és szívesen keresnél vele pénzt nálunk a
helyed! Hidegkonyhánkon kiváló minőségű alapanyagokból készítünk borkísérő
falatokat.

Jelentkezés módja

Jelentkezéseket fényképes önéletrajz csatolásával várjuk!

JELENTKEZEM