Hatvan

- 799 állás - összegyűjtöttük a nagy állásoldalak összes találatát
mai
Prato Verde Kft

Betanított csomagoló, összeszerelő, gépkezelő

Szombathelyi munkavégzésre, 8 órás munkaidőben, 3 műszakos munkarendbe keresünk betanított munkásokat. Feladatok: összeszerelés, a gyártáshoz ... megnézem

mai

Álmai állásához magabiztos nyelvtudásra van szükség? A siker garantált, ha itt tanul nyelvet. Megnézem »

LEGFRISSEBB ÁLLÁSOK
E-MAILBEN

A "Feliratkozom" gombra kattintva elfogadja az általános biztonsági és szerződési feltételeinket.

MILYEN ÁLLÁS?


  Keresett pozíciók
HOL?
  Távolság:
km-en belül

KULCSSZAVAK (tartalmazza)
Új keresés

Hatvan egy város Heves megye délnyugati részén, a Hatvani járás székhelye. A harmadik legnépesebb város a megyében. Korábban a mezőgazdaság kulcsfontosságú volt a városban, de ez mára visszaszorult. Ehhez hasonló sorsra jutott az élelmiszeripar is. A 2000-es évek óta fontos kereskedelmi település. Ezek mellett Ipari Parkja is van, amelyben főként elektronikai cégek telepedtek le. Ennek ellenére olyan fizikai munkákra még mindig nagy szükség van a hatvani állások között, mint a targoncás, gépkezelő és szervizes, de mérnökök is találhatnak munkát Hatvanban. Ezek mellett a hatvani állásajánlatok között van sofőri, programozói, technikusi lehetőség is, illetve a kereskedelmi szektor miatt éttermi munkatársaknak és eladóknak is van miből válogatni.
Az ország egy fontos vasúti csomópontja, három fővonal találkozóhelye (Budapest–Miskolc fővonal, a Hatvan–Szolnok és a Hatvan–Salgótarján–Losonc). Külföldről is érkeznek a városba személy-, és ipari vonatok. Közelében halad el a 3-as főút és az M3-as autópálya is, így könnyen megközelíthető az ország keleti részéről és a fővárosból. Fontos útjai közé tartozik még a 32-es főút. Autóbuszjáratok járnak Hatvanból az ország nagyvárosaiba is, a helyi járatok mellett.