Miért?

Azért, mert Ügyfeleink sokszínűségének köszönhetően biztosan fogunk tudni Önnek segíteni. Azon munkaerő-közvetítő cégek közé tartozunk, akiknek szinte minden szektorból van Ügyfele, gyártási területen szakemberekre pedig mindig szükség volt, van és lesz.

Hogyan?

Ha regisztrál az adatbázisunkba egy részletesen kitöltött adatlappal, egy friss önéletrajzzal – erre a pozícióra – mi megőrizzük jelentkezését, és amennyiben szakmai profiljába illeszkedő nyitott pozíció van/lesz nálunk, keresni fogjuk telefonon vagy pedig e-mailben.

Mit kell tenni?

Semmi egyebet, mint az álláshirdetés alján szereplő 5 perces regisztrációs lehetőséget kiválasztani. Ha már regisztrált régebben, csupán egy egyszerű belépéssel tud jelentkezni. 

Mit adunk mi cserébe?

Remélhetőleg új munkahelyet.

Ha pedig még a hírlevelekre is feliratkozik, biztosan kap értesítést azon álláslehetőségekről, amik frissen felkerülnek rendszerünkbe.

Ha szeretne értesülni az állásajánlatainkról, kérjük önéletrajza csatolásával és a profiljának kitöltésével jelentkezzen!

Cégnév: Beck and Partners Személyzeti Tanácsadó Iroda
Állás helye:
Állás-kategóriák:
Állásnév:
HASONLÓ ÁLLÁSOK
Termelési supervisor Szabolcs-Szatmár-Bereg megye

a termelési tervek nyomon követése, a területre vonatkozó mutatók monitorozása, javaslattétel a fejlesztésre, vezetői feladatok ellátása, személyes ... »

ÁLLÁS MEGTEKINTÉSE
Termelési vezető Somogy megye

a termelés teljes körű felelősséggel való vezetése, a termékek határidőre, a kívánt minőségben és mennyiségben, optimális költségekkel való ... »

ÁLLÁS MEGTEKINTÉSE
Termelési csoportvezető Győr-Moson-Sopron megye

Sori dolgozók irányítása: a gyártási terv megvalósításához a feladatok kiadása és ellenőrzése Készletgazdálkodás: alapanyagok raktárról történő ... »

ÁLLÁS MEGTEKINTÉSE