Távmunka állások

- 1 állás - összegyűjtöttük a nagy állásoldalak összes találatát
mai
mai

Álmai állásához magabiztos nyelvtudásra van szükség? A siker garantált, ha itt tanul nyelvet. Megnézem »

FRISS HASONLÓ ÁLLÁSOK
E-MAILBEN

A "Feliratkozom" gombra kattintva elfogadja az általános biztonsági és szerződési feltételeinket.

  Keresett pozíciók
Távmunka
HOL?
  Távolság:
km-en belül

KULCSSZAVAK (tartalmazza)
Új keresés

A távmunka (home office, otthoni munka) olyan munkaforma, amelyben a munkavállaló az irodán kívül vagy otthonról dolgozik. A távmunka lehetőségek tág körűek, de az otthonról végezhető munka főként irodai, programfejlesztői munkaformák által adott opció.

Távmunka feladatok
- Az otthonról végezhető munkának nagyban különböznek az elvárásai attól függően, hogy milyen cégnél vállal munkát az ember. Ettől függően feladatok lehetnek:
- Számítógépes programok ismerete
- főként szellemi munka feladatok
- információfeldolgozás, adatfelvétel
- pénzügyi feladatok
- szoftverfejlesztés, adott programozási nyelv ismerete

Elvárások
Az otthonról végezhető munkáknál gyakran fontos a számítógépek és az általános számítógépes programok ismerete (pl. Microsoft Office) és használata, tekintve, hogy a munkavállaló a munkájának nagy részét így végzi. Sok programfejlesztő cég ajánl munkát távmunka formájában, ilyenkor általában minimum elvárás a Java programozási nyelv ismerete, de ez változhat a cég elvárásaitól függően. A home office munkaforma általában nem igényel drága infrastruktúrát. Viszonylag gyakran elvárás az angol nyelv ismerete is, ahogy általában elvárás a felsőfokú végzettség is.
Munkarend
A munkavállaló otthoni körülmények között dolgozhat a cégnek, amely megadja a munkakör elvárásait és attól függetlenül, hogy a munkavállaló nem irodában dolgozik, beosztást készít. Ettől függetlenül általában sokkal rugalmasabb a munkaideje, mint egy irodai munkának.
Juttatások
A távmunkáknak általában nincsenek olyan típusú extra juttatásai, mint egy helyszínen vagy irodában végzett munkának, tekintve, hogy a munkavállalónak például nem kell utaznia. Ugyanakkor a munkaadó adhat a home office formában alkalmazott személyeknek egyéb juttatást az alapbéren kívül. Továbbképzéseket gyakran támogat a munkaadó.