Bolti dolgozó állások

- 55 állás - összegyűjtöttük a nagy állásoldalak összes találatát
mai
mai

Álmai állásához magabiztos nyelvtudásra van szükség? A siker garantált, ha itt tanul nyelvet. Megnézem »

FRISS HASONLÓ ÁLLÁSOK
E-MAILBEN

A "Feliratkozom" gombra kattintva elfogadja az általános biztonsági és szerződési feltételeinket.

  Keresett pozíciók
Bolti dolgozó
HOL?
  Távolság:
km-en belül

KULCSSZAVAK (tartalmazza)
Új keresés

A bolti dolgozó több feladattal is rendelkezik, de főként az adott bolt rendben tartása, tisztítása és a termékek kihelyezése a fő feladata. Az áruházi munkatárs állás betöltéséhez általában középfokú végzettség az elvárás, alapvetően nem szükséges az idegen nyelv ismerete.

Bolti dolgozó feladatai
- árukészlet feltöltése, áru rendezése
- üzlet takarítása
- pékáru sütése
- minőségellenőrzés, leltározás
- vásárlók kiszolgálása, segítőkészség
- gyors, precíz pénztármunka

Elvárások
Egy fontos elvárás a bolti dolgozók között, hogy a munkavállaló udvariasan és pontosan ki tudja szolgálni a vevőket, tekintve, hogy köztük tölti idejének nagy részét. A bolt működéséhez fontos, hogy az áruházi munkatárs állást betöltő személy gyors és precíz, illetve pontos és megbízható legyen. Általában elvárás a középfokú végzettség vagy a szakmunkás képzés és előnyt jelent az élelmiszer-kereskedelmi tapasztalat. Fontos, hogy a bolti dolgozónak magas legyen a fizikai és szellemi terhelhetősége. Fontos a jó problémamegoldó képesség.
Munkarend
Hosszútávú munka, a napi munkaidő átlagosan az áruházi munkatárs állásoknál általában 8 óra, nem kizárt, hogy hétvégi műszakot is kell vállalni. Heti 40 óra munkaidő, 5 napban.
Juttatások
Az alapbér mellett az ilyen típusú munkák betöltéséhez általában jár pótlék hétvégi munkavégzésért. A munkába járást általában téríti a munkaadó. Nagyobb vállalatoknál gyakori az egészségbiztosítási csomag is. Munkakezdésnél betanítást is vállalja a munkaadó és gyakran az adott cég boltjaiban való vásárlási kedvezményt is adnak. Az alapbér fölött az évi bónusz is járhat, illetve extra juttatások is várhatók.