Szállodai munka Görögországban 4*-os és 5*-os szállodában áprilistól és a szezonban is (2,5-7 hónapig).

Görögország

Felejthetetlen munkalehetőséget keresel a gyönyörű görög szigeteken? ☀️ Legyél te is egy profi csapat tagja szállodákban és gasztronómiai létesítményekben olyan helyeken, ahol a munka a nyaralással párosul!

Helyszín: 

-Görögország

-Dolgozz olyan szigeteken, mint Kréta, Kos, Rodosz, Korfu, és fedezd fel szépségeiket szabadidődben.

 

Kezdés: Április/Május/Június

 

Munkakör:

-Diákok: Diákok szakmai gyakorlata 4* és 5* szállodákban. Kisegítő pincérként és szakácsként.

-Hosszú távú alkalmazottak: Gasztronómia és vendéglátás területén magasabb bérezéssel, szezon végi bónusz lehetőséggel történő munkavégzés!

 

Bér:

-900 – 1200 EUR/nettó/hó

-havi fizetés

-borravaló

-A szállás és étkezés INGYENES.

 

Munkaidő:

-hétfőtől péntekig, többnyire egy műszakban – körülbelül 5:00-14:00 között, de rugalmasnak kell lennie

-az átlagos heti munkaidő 40 óra, hétfőtől péntekig, szükség esetén esetenként szombaton is

-ha korábban teljesíti a kijelölt konténerszámot, akkor minden nap korábban végezhet, de az egész napért fizetik

 

Előnyök:

-A teljes szezon sikeres teljesítése után 700-850 € bónusz!

-Karácsonyi bónusz azoknak, akik az egész szezont ledolgozzák (7 hónap)!

-Biztosítás munkaidőben.

-Teljes körű támogatás a szállítás megszervezésében és a szükséges dokumentumok elintézésében.

-Munkaszerződés aláírása kiutazás előtt.

 

Feltételek:

-Angol nyelvtudás B1 szinten – kulcsfontosságú a kollégákkal és a vendégekkel való kommunikáció.

-Diákokat szívesen látunk, elegendő a tanulmányi igazolás.

-Szervezőkészség és felelősség – a megbízhatóság nagyon fontos számunkra.

-Rugalmasság és alkalmazkodóképesség – a dinamikus környezetben végzett munka kihívást jelent!

-Vendéglátóipari tapasztalatot szívesen látunk, de nem szükséges – szívesen betanítjuk.

JELENTKEZEM