Feladatok

  • Felépíti a reggeli büféasztalt és ügyel a tisztaságra és a felszolgálási idő alatt utántölti azt
  • Minden reggeli hideg és meleg ételt elkészíti megfelelő minőségben és a létszám szerinti mennyiségben a büféasztalra.
  • Elkészíti a szobaszerviz rendeléseket, bekészítéseket, személyzeti ételeket, rendezvények ételeit.
  • Felkészül a napi menetrend szerint az a’ la carte ebédre és vacsorára
  • A rendezvény kiírás alapján időben felkészül és előkészíti a rendezvények megrendelt ételeit, időben frissíti a kávészüneteket
  • A vacsora után a büféasztalt a reggelihez letisztítva, rendben hagyva készíti elő
  • A szavatossági időket szigorúan betartja
  • Az ételek minőségi elkészítése a HACCP rendszer szigorú betartása mellett

Elvárások

  • A pozíció betöltéséhez szakirányú végzettség szükséges
  • Példamutató, etikus magatartás
  • Vendég- és színvonalközpontúság
  • Kitűnő szervezőkészség, határozottság, következetesség
  • Kezdeményezőkészség, fogékonyság az új módszerek, eljárások iránt
  • Korrekt, jó munkatársi kapcsolat, hatékony, problémamegoldó együttműködés a szálloda vezetőivel

Amit kínálunk

  • Versenyképes fizetés teljes, 8 órás bejelentéssel 
  • Személyzeti meleg étkezés naponta 1 alkalommal
  • Munkaruha biztosítása, mosatása
  • Fiatalos csapat egy teljesen új épületben
  • Kiváló munkakörülmények biztosítása
  • Könnyen megközelíthető belvárosi munkahely

Munkahelyi extrák

  • Ingyen ebéd

Céginformáció

Budapest belvárosában, az Oktogontól pár perc sétára, két éve nyílt Up Hotel Budapest**** kínálja fiatalos, modern szobáit vendégei részére. Szállodánk magas színvonalú szolgáltatásokkal, az egy ágyas szobáktól egészen a lakosztályig, várja vendégeit. Ha szeretnél egy dinamikusan fejlődő csapat tagja lenni, jelentkezz hozzánk Szakács/ Reggeliztető szakács pozícióra.

Jelentkezés módja

Jelentkezés fényképes szakmai önéletrajz csatolásával lehetséges.

JELENTKEZEM