Feladatok
Napi menü és á la carte ételek készítésében való részvétel, az ételek precíz minőségi tálalása, nyersanyagok előkészítése, a munkafolyamatoknál a HACCP rendszer betartása, konyhai rend és tisztaság megőrzése.
Leveses, salátás fritus (húsos) tálaló pályák bevállalása betanulással.
Akár januári kezdéssel!
Elvárások
Szakirányú végzettség, tapasztalat, önálló munkavégzés, raktározási és tárolási feladok ellátása szintén a minőségbiztosítási rendszer elvárásainak megfelelően.
Előnyt jelent
Napi menü főzésben és előkészítésben való jártasság. Étlapunk hagyományos, klasszikus ételei mellé új ötletek kivitelezése (akár ebédmenüs ajánlatnak), ételek elkészítése szezonális és állandó étlapunkra a mai kor igényeinek megfelelően.
Helyettesítés esetén másik pálya bevállalása.
Munkaidő beosztásnál rugalmasság, a forgalom függvényében.
Amit kínálunk
Fizetés megállapodás szerint (nettó 2750Ft/órától-3500Ft/óráig) az elvégzett munka minőségétől függően.
Hosszútávú biztos munkahely, utazás költség térítés, év végi prémium, előre megírt heti-2 heti tervezhető beosztás.
Céginformáció
Éttermünk 25 éve üzemel, kollégáink többsége több mint 10 éve a Sarokház Étterem csapatát erősítik.
Jelentkezés módja
Jelentkezni lehet a lenti "Jelentkezem" gombra kattintva.