Feladatok
- menük, ajánlatok készítése
- alapanyagok, félkész és készételek elkészítése, kezelése
- nyersanyagok feldolgozása (párolása, főzése, sütése)
- ételek ízesítése, tálalása, adagolása, tárolása
- konyhai előírások betartása
Elvárások
•szakképesítés
•pontos, precíz munkavégzés
•kreativitás
•minimum 1-5 év gyakorlat, a'la carte, meleg konyhás étteremben
Előnyt jelent
Hasonló munkakörben szerzett tapasztalat
B kategóriás jogosítvány
Amit kínálunk
- szakmai fejlődés, előrelépés
- színvonalas, modern és jó hangulatú munkakörnyezet
- fix, kiszámítható, CSALÁDBARÁT munkaidő
- hosszú távú munkalehetőség
- személyzeti étkezés
Céginformáció
Cégünk 10 éve Veszprém meghatározó piaci szereplője. Stabil háttérrel, folyamatos fejlesztésekkel.
Jelentkezés módja
Fényképes önéletrajzot küldeni szíveskedjenek a "Jelentkezem" gombra kattintva.