Feladatok

  • Ételek előkészítése a szakácsok számára, beleértve a húsok szeletelését, fűszerezését és marinálását.
  • Friss alapanyagok minőségének ellenőrzése és gondoskodás a magas színvonalú ételkészítéshez szükséges alapanyagokról.
  • Az ételkészítési folyamat támogatása a konyhában, az előírások és receptek pontos betartásával.
  • A konyhai munkafolyamatok hatékony és higiénikus végrehajtása.

Elvárások

  • Szenvedély az ételkészítés iránt és elkötelezettség a minőségi ételek iránt.
  • Képes önállóan és csapatban is dolgozni.
  • Kiváló ismeretek a húsok előkészítésében és fűszerezésében.
  • Kreativitás és vállalkozó szellem az ételkészítés során.
  • Tiszta és higiénikus munkakörnyezet fenntartására való képesség.

Előnyt jelent

  • Tapasztalat szakácsként vagy húsos előkészítőként.

Amit kínálunk

  • Versenyképes bérezés és juttatások.
  • Kellemes munkakörnyezet és inspiráló csapat.
  • Fejlődési lehetőségek a gasztronómia területén.
  • Innovatív és modern konyhai felszerelések használata.

Munkahelyi extrák

  • Ingyen ebéd

Céginformáció

29 éve működő éttermünk fiatalos,vidám és lendületes csapata új tagot keres!
Ha úgy gondolod magadról, hogy bírod a gyűrődést, szereted a kihívásokat, érdekelnek az újítások, akkor közénk tartozol.
Jelentkezésedet várjuk az oldalon keresztül, fényképes önéletrajzoddal! Üdv Laguna Csapata.

Jelentkezés módja

Itt az oldalon keresztül fényképes önéletrajzzal

JELENTKEZEM