Feladatok

  • ételek elkészítése Séffel egyeztetett receptúrák alapján,
  • tálalási feladatok ellátása,
  • a konyhai raktárkészlet megfelelő kezelése, beleértve teljes kőrűen az alapanyagok szakosított tárolását (FIFO) elv szerint,
  • konyhai takarítás munkafázisok a műszak befejezésével,
  • higiéniai és konyhatechnológiai (HACCP) szabályok betartása és betartatása.

Elvárások

  • szakács végzettség (meglévő bizonyítvány),
  • min. 2-3 éves konyhai gyakorlat (előny a nagyüzemi, főzőkonyha),
  • érvényes negatív mellkasröntgen lelet,
  • naprakész konyhatechnológia ismeretek, sütés, főzés, párolás, szeletelés (Rational kombi pároló-sütő napi szintű használata),
  • pontos, önálló, munkavégzés,
  • munkájára, önmagára és környezetére igényes, 
  • kulturált ápolt megjelenés.

Amit kínálunk

  • autóval történő munkába járásod költségét megtérítjük!
  • ingyenes melegétkezés,
  • szabad hétvégék,
  • fizetett szabadság,
  • új munkaruhát biztosítunk,
  • 40 órás, korrekt, teljes bruttó béres bejelentés,
  • ingyenes kávé,
  • kiszámítható munkarend előre megtervezett beosztás szerint,
  • hosszú távú biztos megélhetés,
  • stabil nagyvállalati háttér,
  • „Számíthatsz Ránk program” – (ingyenes jogi, pénzügyi, egészségügyi tanácsadás szakemberekkel),
  • dolgozói ajánlói program,
  • szakmai irányítás a betanulási időszak alatt is,
  • folyamatos belső-és külső szakmai tréningek,
  • országos versenyeken való részvétel lehetősége,
  • modern, új technológia és felszerelés a konyhán és az étteremben, saját fejlesztésű koncepciók,
  • sok éve együttműködő, tapasztalt szakmai háttérrel rendelkező támogató vezetői csapat.

 

A munkába járást Neked kell megoldani autóval, más lehetőség erre sajnos nincsen!

Autóval történő munkába járásod költségét megtérítjük!

 

Munkavégzés helyszíne: ECSER, (JYSK területén üzemelő Delirest éttermünk).

Munkarend:   hétfőtől-péntekig, 2 műszak, napi 8 órás munkaidő (05:00-13:20 vagy 12:20-20:40).

Munkahelyi extrák

  • Ingyen kávé, üdítő

Céginformáció

A Delirest Magyarország Kft. Magyarország legnagyobb munkahelyi vendéglátóipari és szerződéses vendéglátóipari vállalatcsoportja. Anyavállalatunk, a CEE Catering HoldCo Közép-Kelet Európa legnagyobb, magyar tulajdonban álló közétkeztető szolgáltatója. Magyarországon közel 70 étteremben: munkahelyeken, irodaházakban, kórházakban és iskolákban gondoskodunk vendégeink étkeztetéséről. Munkavállalóink létszáma megközelíti az 1.500 főt Magyarországon.

Jelentkezés módja

Fényképes önéletrajzodat a lenti "Jelentkezem" gombra kattintva küldheted el nekünk.

JELENTKEZEM