Feladatok

  • Gondoskodás arról, hogy az ételkészítés a vállalati előírások keretein belül, a lehető legjobb minőségben menjen végbe
  • Higiéniai előírások betartása és betartatása
  • A receptek pontos betartásáról való gondoskodás
  • Költséghatékony munkaszervezés, selejt minimalizálása, raktárkészlet megfelelő szinten tartása
  • Napi termelés lebonyolítása és ellenőrzése
  • Az alapanyagok, hozzávalók szakszerű előkészítése és elkészítése, az ezek folyamán fellépő veszteség minimalizálása

Elvárások

  • Minimum 5 év szakmai gyakorlat
  • Nagy teherbírás
  • Nemzetközi és hazai étel receptek ismerete
  • Jó kommunikációs- és kapcsolatteremtő készség 
  • Önálló munkavégzésre és csapatmunkára való képesség

Előnyt jelent

  • Nemzetközi vagy hazai szállodai tapasztalat
  • Angol nyelv ismerete

Amit kínálunk

  • Bejelentett, határozatlan időtartamú munkaviszony
  • Teljes munkaidős munkalehetőség
  • Kiemelkedő bérezés
  • Támogató, fiatalos csapat
  • Ötcsillagos, modern munkakörnyezet
  • BKK bérlet biztosítása a munkaviszony első napjától
  • Munkába járás támogatása vidéki munkavállalók számára
  • Térítésmentes melegétkezés a szálloda személyzeti étkezdéjében

Céginformáció

Újonnan nyíló négycsillagos szállodánkba keresünk SZAKÁCS/RÉSZLEGVEZETŐ SZAKÁCS kollégát.

Jelentkezés módja

Jelentkezéskor kérem csatolja fényképes önéletrajzát!

JELENTKEZEM