Feladatok

  • Autentikus olasz ételek szakszerű és magas minőségű elkészítése a receptúrák alapján
  • Alapanyagok előkészítése, szeletelés, darabolás, pácolás, tésztagyúrás
  • A konyhai munkafolyamatok összehangolása, hatékony és tiszta munkavégzés
  • Konyhai higiéniai előírások és élelmiszer-biztonsági szabályok betartása (HACCP)
  • Készételek tálalásra való előkészítése, esztétikus tálalás
  • Együttműködés a konyhai csapat többi tagjával, a pultosokkal és felszolgálókkal

Elvárások

  • Szakács tapasztalat (olasz konyha előny)
  • Precíz, gyors és tiszta munkavégzés
  • Csapatjátékos hozzáállás, rugalmasság
  • Elhivatottság a minőségi ételek iránt

Amit kínálunk

  • Stabil, hosszú távú munkalehetőség egy prémium olasz étteremben
  • Versenyképes fizetés és juttatások
  • Dolgozói étkezés
  • Munkaruha
  • Profi, összetartó csapat
  • Modern, felszerelt konyha
  • Lehetőség szakmai fejlődésre és új technikák elsajátítására

Munkahelyi extrák

  • Céges étkező
  • Ingyen kávé, üdítő
  • Ingyen reggeli
  • Ingyen ebéd

Céginformáció

Csatlakozz a Leon Osteria csapatához, ahol szenvedéllyel és minőséggel készítjük az olasz konyha fogásait!
Ha szereted a friss alapanyagokat, a kreatív konyhát, és fontos számodra a barátságos, támogató munkakörnyezet, nálunk a helyed!

JELENTKEZEM