Feladatok
- a vezetők által meghatározott szabályrendszer követése
- az adott pálya magas szintű ellátása, a receptúrák pontos betartása a megadott sztenderdek alapján
- higiéniai és konyhatechnológiai (HACCP) szabályok betartása
Elvárások
- a'la carte, illetve annak előkészitésében szerzett tapasztalat
- jófej, agilis, nyitott az új dolgokra
- magára, környezetére és munkájára is igényes
Előnyt jelent
- Korábbi vezetői pozíció (Nem elvárás)
- Google Drive táblázatok ismerete
Amit kínálunk
- Modern környezet, frissen átadott konyha
- Jófej csapat
- Személyzeti étkezés
- Személyzeti kávé
- Fizetés megbeszélés alapján és szaktudástól függően
Céginformáció
A MARUMBA a Rumba gasztronómiai cégcsoport harmadik testvére a Dobrumba és Pingrumba után.
A korábbi keleti kalandozások után a Marumbában a Magyaros illetve a Kárpát medencei konyha van fókuszban.