Feladatok

Szállodai büféasztalra (reggeli, ebéd, vacsora), a’la carte étkezésre megfelelő ételek elkészítése, nagy mennyiségben főzés.
A munkaidő naponta jellemzően 10-22 óráig tart, havi 15-16 nap.
 

Elvárások

  • szakirányú végzettség
  • adott munkaterületen szerzett legalább 1-2 éves szakmai tapasztalat
  • jó kommunikációs képesség
  • önálló, felelősségteljes munkavégzés
  • megbízhatóság, pontosság
  • igényesség a munkára
  • rugalmasság

Amit kínálunk

  • igényes munkakörnyezet,
  • remek csapat,
  • napi étkezés,
  • munkábajárás költségtérítés
  • partnerszállodáinkba kedvezményes üdülés
  • ingyenes parkolás
  • órabér munkatapasztalat függvényében 

Munkahelyi extrák

  • Parkoló
  • Ingyen ebéd

Jelentkezés módja

Kérjük, küldje el fényképes önéletrajzát!

JELENTKEZEM