Feladatok

  • O’Learys éttermünkben nemzetközi konyha ételeinek készítése (steak-ek, hamburgerek, fish&chips, saláták, stb.)
  • YumCha éttermünken sushi, wok, ázsiai ételek készítése
  • Melegkonyhánkon magyaros jellegű ételek készítése
  • Nyersanyagok előkészítése, feldolgozása (párolása, főzése, sütése)
  • Ételek ízesítése, tárolása, adagolása a mindenkori receptek és szabványok szerint
  • Közegészségügyi-higiéniai előírások betartása
  • A szükséges előkészítő és befejező tevékenységek elvégzése

Elvárások

  • Szakács végzettség vagy konyhai munkatapasztalat
  • Élelmiszer-közegészségügyi ismeretek,
  • Jó szervezőkészség
  • Önálló és felelősségteljes munkavégzés
  • Nagyfokú terhelhetőség és rugalmasság
  • Tiszta erkölcsi háttér

Amit kínálunk

  • Egy pozíció, ami akár repülőtéri karrierutad első lépcsője lehet
  • Megismerkedhetsz a repülőtér különleges világával
  • Nemzetközi hátterű, piacvezető vállalat nyújtotta biztos háttér
  • Hosszútávú, stabil munkahely
  • Versenyképes jövedelem
  • Fiatalos, elkötelezett, összetartó csapat
  • Étkezés biztosítása
  • Utazási támogatás
  • Szükség esetén ingyenesen igénybe veheted a Minibus szolgáltatásunkat a lakóhelyed és a munkahely között
  • Fejlődési lehetőség, képzett kollégáinktól tanulhatsz
  • Előrelépési lehetőség

Munkahelyi extrák

  • Orvosi felügyelet
  • Parkoló
  • Ingyen reggeli
  • Ingyen ebéd

Céginformáció

Számunkra fontos, hogy szeresd, amit csinálsz és érezd jól magad egy egyedülálló környezetben!
 
Az SSP Group magyarországi cége, az SSP Hungary Kft., üzemelteti a legtöbb, összességében 19 vendéglátó egységet a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren.

Amennyiben kedveled egy bostoni hangulatú sportbár légkörét, és van jártasságod á la carte szakácsként, netán közel áll hozzád a thai, kínai, koreai és japán konyha legnépszerűbb ételeinek elkészítése, várjuk jelentkezésed!     

Jelentkezés módja

  • Az önéletrajzokat a "Jelentkezem" gombra kattintva várjuk.

JELENTKEZEM