Feladatok

  • A napi 4 fajta leves és 2 féle főétel elkészítése (naponta változó ételek)
  • A konyhai feladatok irányítása, a konyha feladatainak koordinálása
  • Húsok előkészítése
  • Ételek tálalása, porciózása
  • Együttműködés a pultban dolgozó munkatárssal
  • Munkakörnyezet tisztán tartása

Elvárások

  • Több helyre való egyidejű koncentrálás
  • Alapos, szorgalmas, igényes, a jó gazda szemével történő munkavégzés
  • A munkavégzéssel kapcsolatos folyamatok betartása
  • Ápolt, tiszta megjelenés
  • Legalább 5 éves munkatapasztalat szakács beosztásban
  • Korábbi munkahelyen egyhuzamban eltöltött legalább 2 év
  • Emberség, kedvesség, amit mi is kínálunk

Amit kínálunk

  • Munkavégzés helye a 6. kerületben, a Zichy Jenő utca 43. szám alatt van (gyalog 3-4 percre az Oktogontól, 6-7 percre az Arany János utcai metrómegállótól)
  • A munkaidő 6:00-16:30 közötti
  • Tervezhetően, keddtől szombatig vagyunk nyitva minden héten, a vasárnap és a hétfő pihenőnap
  • 2700 ft/óra nettó órabér
  • 8 órás bejelentés
  • Normális vezetőség
  • Napi étkezés
  • Megmaradt ételek lehetőség szerinti díjmentes fogyasztása-hazavitele
  • Könnyű megközelíthetőség
  • Az üzlethez tartozó folyamatok alapos betanítása
  • Nagyon jó csapat, emberi, kulturált környezet, tiszteletteljes kommunikáció, odafigyelés egymásra
  • Üzletünknek vendégtere nincs, egy nagy kiadóablakon át dolgozunk, amin sok természetes fény jön be a konyhánkba
  • Konyhánk szellőzése jól megoldott

Munkahelyi extrák

  • Ingyen ebéd

Céginformáció

  • Olyan szakácsot keresünk, aki szereti követni a lefektetett folyamatokat, aki szeretne egy kicsi, jó csapatban dolgozni, és résztevenni valami új, igazán jó dologban, ami folyamatosan fejlődik
  • Tulajdonosunk közel 20 éve dolgozik, de nem a vendéglátásból jön, ily módon saját elképzelések mentén épül az üzlet, nem a tipikus vendéglátás alapjait követi
  • Ételeink kifejezetten finomak, az otthon főtt étel ízeit idézik, vegeta és ízfokozók nélkül készülnek, saját recepteket használunk
  • Igényesen, odafigyeléssel végezzük munkánkat, leveseinket visszaváltható üvegekben adjuk át vendégeinknek, így minden csepp a tányérjukba kerül
  • A célunk az, hogy azt adjuk másoknak (minőségen, ízben, kiszolgálásban, apróságokban), amit mi is elvárunk vendégként
  • Igen népszerűek vagyunk a vendégeink körében, nemrég éppen Szabó Győző népszerűsített minket teljesen önszántából
  • Hosszútávra tervezünk, ennek megfelelően meg is becsüljük a munkatársainkat
  • Összefoglalva: jó légkörben, kedves emberekkel együttműködve, igazi értéket teremtünk, ehhez keressük új munkatársunkat

Jelentkezés módja

A 'jelentkezem' gombra kattintás után kérjük csatolja a magyar nyelvű önéletrajzát

JELENTKEZEM