Feladatok
Napi menü és á la carte ételek készítésében és tálalásában, csomagolásában való részvétel, ha szükséges.
Az ételek minőségi tálalása, nyersanyagok előkészítése, a munkafolyamatoknál a HACCP rendszer betartása, konyhai rend és tisztaság megőrzése.
Leveses, salátás, desszertes pályán az ételek elkészítése, tálalása munkaköri leírás alapján.
Későbbiekben húsos és fritus pálya elsajátítása, bevállalása. Elsősorban erre a 2 pályára keresünk kollégát.
Hétvégi beugrós kollégát is keresünk húsos, fritus pályára!
Elvárások
Szakirányú végzettség, tapasztalat, önálló munkavégzés, raktározási és tárolási feladok ellátása szintén a minőségbiztosítási rendszer elvárásainak megfelelően.
Előnyt jelent
Napi menü főzésben és előkészítésben való jártasság. Étlapunk hagyományos, klasszikus ételei mellé új ötletek kivitelezése (akár ebédmenüs ajánlatnak), ételek elkészítése szezonális és állandó étlapunkra a mai kor igényeinek megfelelően.
Helyettesítés esetén másik pálya bevállalása.
Munkaidő beosztásnál rugalmasság, a forgalom függvényében.
Amit kínálunk
Az állás nyugdíjazás/átszervezés miatt januári - februári hónaptól tölthető be megbeszélés szerint.
Fizetés megállapodás szerint nettó 3000Ft/órától az elvégzett munka minőségétől, a napi feladatok elvégzésétől függően akár sokkal magasabb órabér is elérhető.
Hosszútávú biztos munkahely, utazás költség térítés, év végi prémium, előre megírt heti-2 heti tervezhető beosztás.
Céginformáció
Éttermünk 25 éve üzemel, kollégáink többsége több mint 10 éve a Sarokház Étterem csapatát erősítik.
Jelentkezés módja
Jelentkezni lehet a lenti "Jelentkezem" gombra kattintva.