Feladatok

  • Ételek elkészítése és tálalása a sztenderdek betartása mellett
  • Ételkínálat megtervezése, anyaghányadok összeállítása a konyhafőnök iránymutatása szerint
  • A konyhához tartozó berendezések, gépek üzemeltetése
  • Árurendelés előkészítése
  • Áruátvétel lebonyolítása
  • A konyhai terület tisztántartása
  • Maximális higiénia betartása 
     

Elvárások

  • 3-4 csillagos szállodában vagy prémium étteremben eltöltött minimum 1-2 év tapasztalat
  • Takarékos gazdálkodás
  • Csapatmunka
  • Udvarias, vendégközpontú személyiség
  • Rugalmasság
  • Igényes, precíz, szervezett munkavégzés
  • Megbízhatóság
  • Ápolt, kellemes megjelenés

Előnyt jelent

  • Gasztronómiai trendek ismerete, érdeklődés a terület iránt
  • Angol nyelv alapszintű ismerete

Amit kínálunk

  • Kiemelkedő juttatási csomag
    • versenyképes fizetés (teljes bejelentés)
    • személyzeti étkezés biztosítása
    • munkaruha
    • agglomerációból való bejutáshoz vármegye bérlet térítése
  • Kiváló munkakörülmények csodálatos környezetben
  • Jó hangulatú, fiatalos és dinamikus csapat
  • Fejlődési és előre-lépési lehetőség

Munkahelyi extrák

  • Ingyen ebéd

Céginformáció

D8 Hotel Budapest *** | Superior Lifestyle Hotel - https://d8hotel.hu/

JELENTKEZEM