Feladatok

Szállodai reggeliztető szakácsnak lenni izgalmas és sokszínű munka, mert:
  • kreatív feladat, különböző ételeket készíthetsz, és megmutathatod a kreativitásodat a reggelik tervezésében,
  • változatos, mert a vendégek különböző kultúrákból érkeznek, különböző igényeknek kell megfelelni, 
  • rugalmas, hiszen az ételek általában gyorsan elkészíthetők, így a munka dinamikus és változatos,
  • csapatmunka, a konyhai csapattal és a felszolgálókkal együtt dolgozva egy összeszokott csapat tagja lehetsz.

Elvárások

  • szakirányú végzettség,
  • hasonló munkakörben szerzett szakmai tapasztalat,
  • pontos, precíz munkavégzés, jó szervezőkészség, együttműködési készség,
  • önálló munkavégzésre és csapatmunkára való képesség,
  • megbízhatóság, pozitív hozzáállás,
  • vendégközpontú szemléletmód,
  • közvetlen, nyitott személyiség.

Előnyt jelent

  • szállodában szerzett munkatapasztalat.

Amit kínálunk

  • heti 5 munkanap,
  • 8 órás bejelentés,
  • személyzeti reggeli és ebéd,
  • egy barátságos, összetartó közösség,
  • támogató szakmai háttér,
  • a cégcsoport szállodáiban kedvezményes üdülési lehetőség, 
  • csapatépítő események. 

Munkahelyi extrák

  • Céges étkező
  • Céges rendezvények
  • Ingyen reggeli
  • Ingyen ebéd

Céginformáció

SZÁLLODAI REGGELIZTETŐ SZAKÁCSOT keresünk a Hotel Vision csapatába!

Csatlakozz a Hotel Vision Budapest**** szálloda Tapas Fino éttermének reggeliztető csapatához!
Ha szereted a pörgést, a jó hangulatot és a vendégek mosolyát, és van már tapasztalatod a vendéglátásban – akkor lehet, hogy pont téged keresünk!

Jelentkezés módja

Várjuk fényképes, szakmai önéletrajzod!

JELENTKEZEM