Feladatok
Étterem-bár és konyha felkészítése az adott szerviz tevékenységhez (reggeliztetés, ebédeztetés, bár)
Reggeliztetéshez alkalmazott egyszerű hideg, meleg ételek és italok előkészítése
Kínálat felkészítése reggelihez (étel és ital), reggeliztetés ideje alatt a kínálat számontartása és újrafeltöltése, majd reggeli végeztével az asztalok le- és elpakolása, fogyás adminisztrálása
Szerviz idők alatt rendelés felvétele, majd ételek és italok felszolgálása vendégeknek, fizettetés
Vendégek üdvözlése, informálása és kiszolgálása a szerviz tevékenységek alatt
Asztalok rendben tartása, szennyes rámolás, tisztaság folyamatos fenntartása HACCP előírások alapján
Árú átvétele, leltárak figyelése, rendelési igények készítése
Elvárások
Nyitott vagy a vendéglátás világára
Vendégközpontú és problémamegoldó hozzá állással rendelkezel
Tudsz csapatban dolgozni, de egyedül is megállod a helyed amikor kell
Változatos munkakörnyezetre vágysz és nem jelent gondot akár a hétvégi és a kora reggeli munkavégzés
Hatékony és nem pazarló munkavégzésre törekedsz
Amit kínálunk
Extra juttatás lehetősége alapbéren felül és hűséget jutalmazó éves bónusz rendszer.
Egyhavi előre megírt munkaidő beosztás.
Szabadnap és szabadság kérések rugalmas kezelése.
Tervezhető, biztos munkahely.