Feladatok

Budapesti termelő konyhánkra keresünk műszakvezető kollégát. Fő feladatod a sushi konyha és a melegkonyha napi működésének koordinálása lesz. Egy műszakban dolgozunk, tíz fős csapatot kell majd irányítanod, hogy termékeink minden nap megfelelő minőségben és mennyiségben készüljenek el a meghatározott időre. Ehhez biztosítunk egy modern, jól felszerelt konyhát, minden szükséges eszközzel és a tapasztalt csapattal egyaránt.

Elvárások

  • Műszakvezetőként eltöltött minimum 1 éves tapasztalat
  • alap szintű angol nyelvtudás
  • monotonítástűrő képesség
  • precíz, pontos munkavégzés
  • ápolt külső
  • heti 5 nap munkavégzés, hétvégén is nyitva tartunk 

Előnyt jelent

  • Üzemi konyhán szerzett tapasztalat
  • nagyobb létszámú csapat vezetésében szerzett tapasztalat
  • Japán gasztronómia ismerete

Amit kínálunk

  • személyzeti étel, kávé 
  • fiatalos, nemzetközi munkakörnyezet,az sem baj ha beszélsz pár szót angolul
  • biztos munkahely, a lezárások alatt is végig nyitva tartottunk
  • frissen felújított és modern konyha
  • 8 órás bejelentès, korrektség
  • előrelépési lehetőség a többi egységünkben is
  • Te is számíthatsz ránk ezért mi is ezt várjuk el tőled.

Munkahelyi extrák

  • Céges étkező
  • Kávézó
  • Zuhanyzási lehetőség
  • Ingyen kávé, üdítő
  • Ingyen reggeli
  • Ingyen ebéd

Céginformáció

Biztos hátterű folyamatosan bővülő, fejlődő cégcsoport. Európa több országában is több, mint egy évtizede jelen vagyunk.

Jelentkezés módja

Jelentkezni fényképes önéletrajzzal, bérigény megadásával!

JELENTKEZEM