Feladatok

  • Az étlap és itallap pontos összetételének ismeretében a vendégek kiszolgálása.
  • Az étteremben dolgozó munkatársak munkájának irányítása, ellenőrzése.
  • A vendégek szakszerű tájékoztatása az étterem szolgáltatásairól.
  • A rendelések felvétele és továbbítása.
  • A vendéglátást szolgáló eszközök gondos elhelyezése az étteremben.
  • Az asztalok és kiszolgáló pult tisztántartatása.
  • Az ételek és italok ellenértékének pontos kiszámíttatása, ennek megfelelő számla elkészíttetése.
  • A hűtők és a polcok tisztántartatása.
  • Az élelmiszerek és italok szavatossági időn belüli értékesítésének ellenőrzése.
  • A készletek nyilvántartása.
  • Szervezi a vendégek kiszolgálását és a rendezvények lebonyolítását.
  • Betanítja az új étteremi alkalmazottakat.
  • Közvetlen beosztottjai munkáját folyamatosan ellenőrzi, törekszik a minőség javítására.
  • Részt vesz a felszolgálásban.

Elvárások

  • Szervezőkészség
  • Döntéshozatali készség
  • Kreativitás és esztétikai érzék
  • Önállóság
  • Jó kommunikációs készség írásban és szóban
  • Problémamegoldó készség
  • Fizikai állóképesség
  • Szervezőkészség

Előnyt jelent

  • Vendéglátóipari tapasztalat
  • Szakirányú végzettség
  •  Nyelvtudás

Amit kínálunk

  • Kellemes környezetben történő munkavégzés, korrekt feltételek szerint, egy megbízható hátterű munkaadónál
  • Fejlődési és előrelépési lehetőség
  • Trainingek
  • Ingyenes étkezés
  • Ingyenes úszómedence-használat
  • Ingyenes fitneszterem-használat
  • Kedvezményes szállásfoglalási lehetőség a partnerszállodákba

Munkahelyi extrák

  • Céges étkező
  • Zuhanyzási lehetőség
  • Parkoló
  • Sportolási lehetőség
  • Ingyen gyümölcs, nasi
  • Ingyen kávé, üdítő
  • Ingyen reggeli
  • Ingyen ebéd

Jelentkezés módja

Kérjük, jelentkezéséhez csatolja fényképes önéletrajzát a fizetésigény megjelölésével!

JELENTKEZEM