Feladatok
- főzőkonyha teljes körű irányítása,
- jogszabályi és cégcsoport szintű előírások biztosítása, az adott egységre vonatkozó üzleti terv szerinti gazdálkodás betartása,
- megrendelt áruk átvétele, rögzítése az élelmezési programban, alapanyagok felhasználásának nyomonkövetése,
- havi áruleltár és az éves eszközleltár elkészítése,
- tisztítószerek szakszerű, előírás szerinti felhasználásának felügyelete, takarítási ütemterv betartatása és a dolgozók higiéniájának ellenőrzése,
- az ételkészítés technológiájának betartása, irányítja, megszervezi, ellenőrzi a szakácsok, konyhai kisegítők munkáját,
- termelési riportok határidőre történő elkészítése,
- az élelmezésvezető munkájának segítése.
Elvárások
- élelmezésvezetői végzettség,
- kiváló a kommunikációs készség szóban és írásban egyaránt,
- számítógépes programokat magabiztos használata
Előnyt jelent
- közétkeztetési területen szerzett tapasztalat,
- dietetikus vagy diétás szakács végzettség,
- bármilyen élelmezési program ismerete
Amit kínálunk
- képzések, tanfolyamok
- korrekt bérezés
- hosszútávú és stabil munkahely
Munkahelyi extrák
- Ingyen kávé, üdítő
- Ingyen ebéd
Céginformáció
Akkor csatlakozz hozzánk bővülő csapatunkba.
Hisszük, hogy az óvodások, diákok és az idősek is megérdemlik, hogy változatos és finom ételeket egyenek. Nálunk garantált a családias hangulat.
Ha te is szeretnél tenni azért, hogy a menza szó pozitív értelmezést nyerjen, csatlakozz hozzánk és segítsd munkánkat.