Feladatok

  • A Chef munkájának teljes körű támogatása, a konyhai munka megszervezése és koordinálása
  • A napi étkezések (reggeli, vacsora, rendezvények) előkészítésének, elkészítésének és tálalásának felügyelete
  • Árurendelések, áruátvétel és raktározás pontos, szabályos lebonyolítása
  • A meghatározott költségkeretek és anyaggazdálkodás betartása, készletfigyelés és leltározás
  • A felhasznált nyersanyagok dokumentálása, adminisztrációk naprakészen tartása
  • Konyhai dolgozók irányítása, beosztások készítése, új kollégák betanítása
  • A HACCP és élelmiszerbiztonsági előírások betartása és ellenőrzése

Elvárások

  • Szakács vagy vendéglátóipari technikus végzettség
  • Legalább 3–5 év releváns szakmai tapasztalat, ebből min. 1 év vezetői gyakorlat előnyt jelent
  • Önálló, precíz, felelősségteljes munkavégzés
  • Kiváló szervezőkészség és csapatirányítási képesség
  • Elhivatottság a minőségi gasztronómia és a vendégelégedettség iránt

Előnyt jelent

  • Szállodai konyhán szerzett tapasztalat
  • Idegen nyelv (angol vagy német) alapszintű ismerete
  • Rendezvények, büfék vagy a’la carte menük szervezésében szerzett tapasztalat

Amit kínálunk

  • Stabil, hosszú távú munkalehetőség
  • Versenyképes fizetés
  • Korrekt, támogató vezetés 
  • Modern, tiszta munkakörnyezet
  • Munkába járás támogatás

Céginformáció

Hotel Aurora**** keresi Chef helyettesi munkavállalóját!

JELENTKEZEM