Senior Model Validator
Az Ön új cége
A biztosító szektor egyik meghatározó szereplője keres Senior Model Validator pozícióba kollégát.
Az Ön új pozíciója
Ebben a pozícióban a legfőbb feladatok között szerepel a globális validálási program koordinálása, a modell validálási folyamatok elősegítése, jelenés készítése a helyi validációs tervekről, valamint útmutatás és támogatás nyújtása a modell érvényesítési szabályok alkalmazásához.
Mire van szüksége a sikerhez
A pozíció betöltéséhez gazdasági vagy aktuárius végzettség, minimum 4 év tapasztalat és folyékony angol nyelvtudás szükséges.Mire számíthat partnerünktől
Partnercégünk folyamatos szakmai fejlődési- és remek karrierépítési lehetőségeket kínál az Ön számára.
Mit kell tennie mostAmennyiben érdekesnek találta a lehetőséget, kattintson a ‘jelentkezem’ gombra és küldje el nekünk frissített önéletrajzát.

Cégnév: Hays Czech Republic
Állás helye:
Állás-kategóriák:
Állásnév:
FRISS HASONLÓ ÁLLÁSOK
E-MAILBEN

A "Feliratkozom" gombra kattintva elfogadja az általános biztonsági és szerződési feltételeinket.

HASONLÓ ÁLLÁSOK
Árazó aktuárius Pest megye

a biztosító és leányvállalatainak pénzügyi és számviteli folyamatainak elemzése, optimalizálása, automatizálása, folyamat ellenőrzési pontok ... »

ÁLLÁS MEGTEKINTÉSE
szenior aktuárius Pest megye

pénzügyi beszámolókban szereplő tartalékok megállapítása és képzése a Biztosító Szolvencia 2 és IFRS17szerinti működésének támogatása menedzsment ... »

ÁLLÁS MEGTEKINTÉSE
junior aktuárius Pest megye

pénzügyi beszámolókban szereplő tartalékok megállapításában és képzésében részvétel a Biztosító Szolvencia 2 és IFRS17szerinti működésének támogatásában ... »

ÁLLÁS MEGTEKINTÉSE
aktuárius Pest megye

pénzügyi beszámolókban szereplő tartalékok megállapításában és képzésében részvétel a Biztosító Szolvencia 2 és IFRS17szerinti működésének támogatása ... »

ÁLLÁS MEGTEKINTÉSE