Modellező aktuárius

Az Ön új cége
Big4 környezetbe toborzunk Modellező aktuárius kollégát.

Az Ön új pozíciója
Ebben a pozícióban a legfőbb feladatok között szerepel az aktuárius területen felmerülő cash-flow modellek építése, komplex tanácsadói projektekben való részvétel modellezés témakörében, érintőlegesen ellenőrzési projektekben és IFRS bevezetéséhez kapcsolódó projektekben való részvétel.

Mire van szüksége a sikerhez
A pozíció betöltéséhez aktuárius végzettség, minimum 2 év aktuárius tapasztalat, cash-flow modellek ismerete és folyékony angol nyelvtudás szükséges.

Mire számíthat partnerünktől
Partnercégünk folyamatos szakmai fejlődési- és remek karrierépítési lehetőségeket kínál az Ön számára.

Mit kell tennie most

Amennyiben érdekesnek találta a lehetőséget, kattintson a ‘jelentkezem’ gombra és küldje el nekünk frissített önéletrajzát.

Cégnév: Hays Czech Republic
Állás helye:
Állás-kategóriák:
Állásnév:
FRISS HASONLÓ ÁLLÁSOK
E-MAILBEN

A "Feliratkozom" gombra kattintva elfogadja az általános biztonsági és szerződési feltételeinket.

HASONLÓ ÁLLÁSOK
Árazó aktuárius Pest megye

a biztosító és leányvállalatainak pénzügyi és számviteli folyamatainak elemzése, optimalizálása, automatizálása, folyamat ellenőrzési pontok ... »

ÁLLÁS MEGTEKINTÉSE
szenior aktuárius Pest megye

pénzügyi beszámolókban szereplő tartalékok megállapítása és képzése a Biztosító Szolvencia 2 és IFRS17szerinti működésének támogatása menedzsment ... »

ÁLLÁS MEGTEKINTÉSE
junior aktuárius Pest megye

pénzügyi beszámolókban szereplő tartalékok megállapításában és képzésében részvétel a Biztosító Szolvencia 2 és IFRS17szerinti működésének támogatásában ... »

ÁLLÁS MEGTEKINTÉSE
aktuárius Pest megye

pénzügyi beszámolókban szereplő tartalékok megállapításában és képzésében részvétel a Biztosító Szolvencia 2 és IFRS17szerinti működésének támogatása ... »

ÁLLÁS MEGTEKINTÉSE