Account Manager@360° marketing ügynökség Állás leírása: Csatlakozz hozzánk, mint Digital Account Manager, ahol az izgalmas kihívásokon túl minden nap egy remek csapat dolgozik együtt! Itt a lehetőség, hogy kreativitásodat és digitális marketing iránti szenvedélyedet használva segítsd elérni ügyfeleink online céljait! Szakmai ismeretek: 4+ év üzletfejl. tapasztalat (*****), Account manageri tapasztalat (*****), social media, PPC, UX, SOE (****), analitika, email marketing (****), Google eszközök rendszerszint (***) Emberi tulajdonságok: Kiváló kommunikációs készség, Kiváló tárgyalási készség, csapatjátékos és együttműködő, Motivált, pozítiv és energikus, Erős meggyőzési képesség Előny, ha... 5 évnél több üzletfejlesztési és/vagy account manageri tapasztalat van online marketing ügynökségnél. Az ideális jelentkező: Az ideális jelölt komoly online ügynökségi account és/vagy üzletfejlesztési múlttal rendelkezik, és szeretne több szempontból is előrelépni, mind szakmailag, mind pedig vezetővé válni. Olyan munkatársat szeretnénk, aki számára fontos, hogy itt nemzetközi szintű szakmai elvárásoknak kell megfelelnie. Végzettség: Általános(Bármilyen fokú diploma)) Nyelvtudás: Angol(Tárgyalóképes szint)) Feladatok: Meglévő partnerek megismerése és kezelése (farming), Részvétel az értékesítési munkában, sales pipeline bővítése (hunting), Napi szintű kapcsolattartás az ügyfeleinkkel és a területi vezetőkkel, Cégünk képviselete és bemutatása üzleti tárgyalásokon, árajánlatok készítése és riportálás, Sales stratégia kialakítása, nyomon követése és megvalósítása Technológiák, eszközök: Google Ads, Data Studio, Analytics, Tag Manager Így dolgozunk mi: Minden nap azon dolgozunk, hogy segítsünk ügyfeleinknek elérni a kitűzött üzleti és marketing céljaikat és folyamatosan fejlődjünk velük. Bebizonyítsuk, hogy a marketing ügynökség munka nem kötelezően stresszes - fizikailag, mentálisan és szakmailag is jól érezzük magunkat, együtt. Hosszútávú biztos szakmai karriert és családias hangulatú (startup) cégkultúrát, és rugalmas munkakörülményeket ajánlunk. A cégről Termékünkről: 360° marketing ügynökség Nálunk az ügyfél egy kézből kapja meg a tervezést és a feladatok kivitelezését is. Átfogó segítséget nyújtunk a digitális marketingben. Tanácsadunk. Implementálunk. Optimalizálunk. Kivitelezünk. A 360-Marketing egy adatvezérelt online marketing ügynökség, ahol minőségi szakértelemmel várunk! Missziónk: Minden nap azon dolgozunk, hogy segítsünk ügyfeleinknek elérni a kitűzött üzleti és marketing céljaikat és folyamatosan fejlődjünk velük. Bebizonyítsuk, hogy a marketing ügynökség munka nem kötelezően stresszes - fizikailag, mentálisan és szakmailag is jól érezzük magunkat, együtt.

Cégnév: 360° marketing ügynökség
Állás helye:
Állás-kategóriák:
Állásnév:
FRISS HASONLÓ ÁLLÁSOK
E-MAILBEN

A "Feliratkozom" gombra kattintva elfogadja az általános biztonsági és szerződési feltételeinket.

HASONLÓ ÁLLÁSOK
Sales munkatárs Pest megye

Árajánlatok összeállítása, nyomonkövetése, megrendelések véglegesítése; Ügyfélmegtartás biztosítása az ügyfelekkel fenntartott kíváló kapcsolaton ... »

ÁLLÁS MEGTEKINTÉSE
Sales representative Pest megye

meglévő ügyfélállománnyal kapcsolattartás, rendelések kezelése; személyes találkozók, tárgyalások levezetése, érdeklődés felkeltése; igény felmérés, ... »

ÁLLÁS MEGTEKINTÉSE