Új marketingvezetőt igazolt a Hell energiaital-gyártó, újabb vezető az állami kézbe került MKB-nél, újjászervezték a Tokaj Kereskedőház menedzsmentjét, új rendőrkapitányt kapott Zala. Íme a hét vezetőváltásai.

A hét vezetőváltásai - Hell, Mindshare, Tokaj, MKB


Alakul az MKB új vezetői csapata
Bakonyi András lesz a vállalati üzletág vezetője a tavaly állami tulajdonba került MKB Banknál. A pénzügyi szakember eddig a K&H Bank vállalati hálózat helyettes vezetőjeként dolgozott. A közelmúltban jelentették be, hogy pénzügyi és operációs vezérigazgató-helyettesként csatlakozik a pénzintézethez a Flextronics International Kft-től érkező Hetényi Márk.

Új marketing igazgató a Hell energiaital-gyártónál
A Hell Energy Magyarország Kft. korábbi marketing igazgatója, Fodor Imola hamarosan anyai örömök elé néz, így megüresedő pozíciójára Pantl Pétert (a fenti képen) nevezte ki a vállalat. A szakember ezt megelőzően a Marquard Media Magyarország Kft. tartalomigazgatója volt. Az általa vezetett divízió foglalkozott többek között a Playboy, a Men’s Health és a Runner’s World magazinokkal, valamint az ehhez kapcsolódó weboldalakkal és applikációkkal, de dolgozott korábban tanácsadóként a Roxy Rádiónál, illetve a Danubius Rádiónal is.

Irodalomtörténész a Magvető és az Athenaeum vezetője
Márciustól új vezetőkkel bővül a Líra Kiadói Csoport szakmai vezetése: a Magvető és az Athenaeum kiadók igazgatását Nyáry Krisztián irodalomtörténész és kommunikációs szakember veszi át, míg a Magvető Kiadó főszerkesztője Dávid Anna, az Athenaeum Kiadó főszerkesztője pedig Szabó Tibor Benjámin lesz.

Új vezetés a Tokaj Kereskedőháznál
Gaálné Király Enikő eddigi általános vezérigazgató-helyettes váltja Goreczky Gergelyt a Tokaj Kereskedőház élén. Goreczky Gergely a jövőben a Tokaj Borvidék Fejlesztési Tanács munkáját segíti tanácsadóként. A társaság szőlészeti igazgatója Balassa István lett, a társaság pénzügyeinek közvetlen felügyeletét Sviatkó Gábor látja el, míg Majoros Lászlót a termelési folyamatok felügyeletével bízták meg.

Új rendőrkapitánya van Zala megyének
A nyugdíjba vonult Szukics Ferenc dandártábornokot Sipos Gyula vezérőrnagy váltja a Zala megyei Rendőrkapitányság élén. Sipos Gyula 1980-ban kezdte meg hivatásos szolgálatát a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságon, 1990-ben lett a vezetője; 1996-tól a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányságot irányította. Ezután 2002-ben lett az ORFK gazdasági főigazgatója, 2010-ben pedig a Belügyminisztérium Közfoglalkoztatási Államtitkárságára került.

Digitális igazgatót igazolt a Mindshare médiaügynökség
Lunczner Ádám korábban a Jófogás.hu-t üzemeltető Schibsted Kft.-nél, illetve a Vaterát és az Olx.hu-t is működtető Allegroup.hu-nál töltötte be a marketingvezetői tisztséget, emellett a Goodwill Communications pr-ügynökségnél, a Quaestor Zrt.-nél, és a SmartadNetwork Kft.-nél is dolgozott különböző pozíciókban.

Kommunikációs szakembert igazoltak a sörgyártók
A Magyar Sörgyártók Szövetsége Schillinger Attilát választotta igazgatónak, aki Csíkné Kovács Klárát váltotta a poszton. Schillinger Attila húszéves kommunikációs és érdekképviseleti tapasztalattal rendelkezik. Alapítója és vezetője volt 2003-2013 között az Avantgarde Group pr-ügynökségnek, de nevéhez köthető a 2012-ben elindított Empress Tree Marketing startup tanácsadó cég is, amely magyar és nemzetközi startupok felfuttatására és piacra juttatására jött létre.


2015. január 30.

 

« Összes hírünk