Új programigazgatója van a Comedy Centralnak, átszervezés a Central Médiacsoportnál, a Trenkwalder munkaerőkölcsönző a Kellytől hozott üzletágvezetőt. Többek között ilyen vezetőváltások történtek a héten.

A hét vezetőváltásai - Comedy Central, Trenkwalder, Central Médiacsoport


Új programigazgató a Comedy Centralnál.
Március 16-tól Kabai Zoltán (a fotón) tölti be a Viacom „entertainment” portfóliójába tartozó Comedy Central és Comedy Central Extra csatornák programigazgatói pozícióját. Kabai korábban a Viasat6 csatorna főszerkesztője volt mielőtt az AMC-hez, onnan pedig a Viacomhoz igazolt.


Rutinos ingatlanmenedzsert igazolt a Colliers Interational
Trexler Ferenc társigazgatóként és bérbeadó képviseleti vezetőként csatlakozott a cég iroda bérbeadási csapatához. 13 éves tapasztalattal a háta mögött Trexler Ferenc korábban a Valad Europe alkalmazásában, mint befektetési és vagyonkezelési vezető irányította a társaság 155.000 négyzetméter nagyságú, vegyes felhasználású kereskedelmi ingatlan portfoliójának vagyonkezelését és felügyelte a társaság befektetési folyamatait. Ezt megelőzően közel 5 éven keresztül a DTZ Magyarországnál végzett irodabérbeadási tanácsadást.


Átszervezés a Central Médiacsoportnál
Március végével távozik a Central Médiacsoporttól Pintye László. Az indoklás szerint a televíziós üzletág novemberi értékesítésével megszűntek a munkaidejének jelentős részét alkotó vezérigazgatói feladatok, a sztárlapok (Story, Best) megújítása pedig befejeződött. A kiadó a közlés szerint - részben kapacitásoptimalizálási okból - úgy döntött, hogy Pintye László pozícióját megszünteti és a magazindivízió irányítását Lipták Tímeára bízza. Utóbbi szakember új pozíciójából adódóan csatlakozik a Vezetői Testülethez (VT) is. A VT-nek Vékási Andrea is a tagja lesz – írja a mediapiac.com.


A Kellytől vadászott vezetőt a Trenkwalder
A Trenkwalder Személyzeti Szolgáltató Kft. új rehabilitációs üzletágat indított, melynek vezetésével Balog Lajost bízta meg. Az üzletág elsődleges feladata a megváltozott munkaképességűek elhelyezkedésének szakszerű támogatása, valamint munkáltatók számára kínált magas szintű rehabilitációs szakmai tanácsadás, kiemelt fókusszal a rehabilitációs hozzájárulás optimalizálására. Balog Lajos korábban a Kelly Services rehabilitációs üzletágát vezette, azt megelőzően 2008 és 2011 között a Közép-Magyarországi Regionális Munkaügyi Központ rehabilitációs főreferense volt, miközben 2008 és 2010 között a Nemzeti Rehabilitációs és Szociális Hivatal fogalkotatási szakértőjeként is tevékenykedett.


Új vezető ügyvéd a Bocsák, Katona & Szuchy Ügyvédi Társulásnál.
Dr. Homicskó Árpád Olivér személyében munkajogi és társadalombiztosítási szakterületen több mint egy évtizedes tapasztalattal rendelkezik, továbbá egyetemi oktatóként is tevékenykedik. A Károli Gáspár Református Egyetem Állam- és Jogtudományi Karának nemzetközi és tudományos dékánhelyettese, valamint a Munkajogi és Szociális Jogi Tanszék egyetemi docense.


2015. március 20.

 

« Összes hírünk