Feladatok
- étterem felkészítése a szervizre
- rendelések felvétele
- italok elkészítése
- ételek és italok felszolgálása
- ételeink és italaink magasszintű ismerete
- borok ajánlása különböző fogásokhoz
- étterem nyitásában és zárásában való aktív részvétel
Elvárások
- pozitív, mosolygós személyiség
- minimum 4 év felszolgálói tapasztalat
- erős bor és italismeret
- erős termékajánlási készség
- precíz munkavégzés, minőségközpontúság
- legalább egy idegennyelv magabiztos ismerete
- érvényes EÜ kiskönyv, tüdőszűrő
Előnyt jelent
- kistányéros koncepcióval kapcsolatos szakmai múlt
- WSET level 1 vagy level 2 képesítés
- vezetői tapasztalat
Amit kínálunk
- folyamatos előrelépési lehetőség (szakmai és anyagi téren is)
- fiatalos, barátságos és profi munkakörnyezet
- munkahelyi étkezés
- napfényes, szellős terasz, biztonságos munkakörnyezet
Céginformáció
Nem flancos, nem feszengős, sokkal inkább fiatalos, stílusos budai étterem vár a Városmajorban. A ,,Fiókás" étkezés élményét már nem csupán a harmonikus ízek és a hangulatos helyszín, hanem az asztalon átnyúlós közös falatozások teszik igazán emlékezetessé. A Fióka Small Plates koncepció lényege, hogy a letisztult fogások szerethetőbb árakon, kisebb tányérokon érkeznek, hogy aztán az asztalon váljanak komplett ízkavalkáddá.
Jelentkezés módja
A "Jelentkezem" gombra kattintva kérjük csatolja fényképes önéletrajzát.