content-header

Céginformáció

Csatlakozz hozzánk üzemvezetőként a húsipar élvonalában!

Ha van tapasztalatod a termelésirányításban, jól ismered az élelmiszeripari követelményeket, és szívesen dolgozol felelősségteljes vezetői szerepben, várjuk jelentkezésed!

Feladatok, amikben számítunk Rád

A húsüzem napi működésének irányítása, termelési folyamatok koordinálása

Termelési terv elkészítése és teljesülésének biztosítása

Minőségellenőrzés felügyelete, IFS auditok előkészítésében aktív részvétel

Higéniai és élelmiszerbiztonsági szabályok betartatása

Költséggazdálkodás, hatékonyságnövelő intézkedések bevezetése

Munkaerő-gazdálkodás: dolgozók beosztásának elkészítése, teljesítményértékelés

Beszerzések koordinálása, nyersanyag- és segédanyagellátás biztosítása

Munkavédelmi, környezetvédelmi és egyéb jogszabályi előírások betartatása

Problémakezelés, váratlan helyzetek gyors megoldása

Munkáját az ISO 9001:2015 és az IFS szabványok előírásai szerint köteles végezni

Várjuk jelentkezésed, amennyiben az alábbiakban magadra ismersz

Felsőfokú végzettség élelmiszeripari, húsipari vagy műszaki területen

Legalább 5 év releváns szakmai tapasztalat 

Vezetői tapasztalat kifejezetten húsipari termelésben

HACCP, IFS/BRC szabványok ismerete 

Kiváló szervező és problémamegoldó készség

Magas szintű kommunikációs és vezetői készségek

MS Office ismeretek, ERP rendszerek ismerete előnyt jelent

Rugalmasság, terhelhetőség, precizitás

Amit munkádért cserébe nyújtunk

Bérezés megállapodás szerint

Üzemen belüli étkezési lehetőség

Az ország más részéről érkező munkavállaónak lakhatási támogatás

Kedvezményes termékvásárlási lehetőség

Stabil csapat, fejlődési lehetőség

Jelentkezés módja

Közvetítési nyilvántartási szám: PEM/01/002325-1/2017-854

JELENTKEZEM