Feladatok:
-
Az északkelet-magyarországi üzemekben található éttermeink operatív felügyelete, az étteremvezetők szakmai irányítása
-
Termelési és értékesítési folyamatok optimalizálása
-
Napi/heti/havi forgalmi és költségadatok elemzése, riportálása
-
Alapanyag-felhasználás és készletgazdálkodás ellenőrzése
-
Vállalati sztenderdek kialakításának és betartatásának támogatása
-
A céges színvonal és arculat fenntartása, valamint a vállalat értékeinek és minőségi elvárásainak képviselete a helyszíneken
-
Folyamatos kapcsolattartás az éttermek vezetőivel, a központi menedzsmenttel és a megrendelői oldal képviselőivel
-
A területre vonatkozó döntések, információk és irányelvek közvetítése, végrehajtása és a megvalósítás támogatása
-
A konyhai és kiszolgáló csapatok szakmai támogatása és motiválása
-
Új munkatársak beillesztésének elősegítése
-
Az adminisztrációs rend bevezetése és kontrollálása az éttermekben
-
Minőség- és élelmiszerbiztonsági előírások ellenőrzése, auditok előkészítése, a dokumentációk naprakészen tartása
-
Részvétel új projektek, üzemek, konyhák beindításában
Elvárásaik:
-
Vendéglátóipari végzettség és minimum érettségi
-
Vendéglátásban és/vagy munkahelyi vendéglátásban szerzett több éves tapasztalat, valamint legalább 5 év vezetői múlt
-
Üzemeltetési, gazdasági és adminisztratív folyamatok alapos ismerete
-
HACCP- és élelmiszer-biztonsági előírások gyakorlati ismerete
-
Felhasználói szintű számítógépes ismeretek (Excel, e-mail, adminisztrációs rendszerek)
-
Angol nyelvtudás
-
Kiváló szervező- és irányítókészség, önálló döntéshozatali képesség
-
Határozott, de emberséges vezetői attitűd; jó kommunikációs és motivációs készségek
-
Elkötelezettség a vállalati értékek, színvonal és vendégelégedettség fenntartása iránt
-
B kategóriás jogosítvány és utazási hajlandóság (rendszeres vidéki helyszíni jelenlét)
Amit kínálnak:
-
Stabil, hosszú távú munkalehetőséget egy sikeresen működő, folyamatosan fejlődő vállalatnál
-
Emberközpontú vezetésre és egymást támogató csapatmunkára épülő munkahelyi légkört, ahol a vendéglátásból ismert közvetlen, nyitott kommunikáció jellemző
-
Céges autót, laptopot és mobiltelefont
-
Kényelmi juttatások a mindennapokra: reggeli, ebéd, kávé, ásványvíz biztosított, valamint kedvezményes vásárlási lehetőség
-
Változatos, felelősségteljes munkakör, amely szakmai fejlődési lehetőséget és kihívásokat kínál
-
Kiszámítható, munka-magánélet egyensúlyát támogató időbeosztás: munkavégzés hétköznapokon, normál munkarendben – hétvégék és ünnepnapok szabadok
Munkavégzés helye:
-
Északkelet-magyarországi régió (Heves, Borsod-Abaúj-Zemplén és Hajdú-Bihar vármegyék)
Munkaidő:
-
Munkavégzés kizárólag hétköznapokon, normál munkarendben – hétvégék és ünnepnapok szabadok.
Jelentkezés módja:
-
Küldd el szakmai önéletrajzodat az alábbi „Jelentkezés” gombra kattintva!
Mi történik a jelentkezésedet követően?
-
A beérkezett jelentkezéseket megtekintés nélkül automatikusan továbbítjuk partnerünk felé.
-
Ezután már megbízónk veszi át a jelentkezésed kezelését, így a kiválasztási folyamat következő lépéseiben mi már nem veszünk részt.