Túraterv szerint látogatod a telephelyeket, ahol élelmiszerbiztonsági és -higiéniai ellenőrzést végzel, melyről jegyzőkönyvet készítesz,
Az észlelt, feltárt hibákat, hiányosságokat megoldási javaslattal együtt írásban rögzíted és eljuttatod a területi vezetőnek,
A szerződések készítésében nyújtott aktív részvétel, és a szerződésben vállalt feladatok ellátása, kollegákkal való betartatása - különös tekintettel a Szupermenza Brand előírásaira,
Nyilvántartások vezetése, kimutatások készítése,
A konyhán dolgozók képzése, oktatása a Szupermenza Brandnek való megfelelés érdekében,
Javaslattétel a területi vezető részére a konyhák ergonómiai kialakítására, átalakítására a hatékonyabb munkavégzés érdekében,
Szakmai levelek készítése,
Kapcsolattartás és együttműködés szakmai kérdésekben a társaság többi szakterületének munkatársaival, érintett alvállalkozókkal.
Elvárások
MILYEN FELTÉTELEK SZÜKSÉGESEK AHHOZ, HOGY A MUNKATÁRSUNK LEGYÉL?
Ismered a közétkeztetésre vonatkozó élelmiszerbiztonsági és higiéniai előírásokat,
Kiváló a kommunikációs készséged szóban és írásban egyaránt,
A munkavégzés során elhivatott, motivált, szorgalmas, kezdeményező és proaktív vagy,
Ismered és magabiztosan kezeled a számítógépes programokat (Word, Excel)
Előnyt jelent
ÖRÖMMEL VESSZÜK:
Ha van közétkeztetési területen szerzett tapasztalatod.
B kategóriás vezetői engedély.
Amit kínálunk
MIÉRT JÓ NÁLUNK DOLGOZNI?
Kedvező juttatási csomag,
Hivatalos, bejelentett munkaviszony,
Mindig pontosan érkező munkabér,
Teljes munkaidős (8 órás) foglalkoztatás,
Pontosan tervezhető munkaidő, napirend,
Összeszokott, gyakorlatias csapat,
Távolsági utazási költségtérítés.
Céginformáció
Cégcsoportunk BUDAPEST 3. KERÜLETI szolgáltatási területére keresünk új munkatársakat TERÜLETIÜZEMELTETÉSI KOORDINÁTOR munkakörbe. Ha szívesen lennél a csapatunk tagja várjuk jelentkezésed!
Jelentkezés módja
Ha szívesen lennél a csapatunk tagja várjuk jelentkezésed a "JELENTKEZEM" gombra kattintva a bérigényed megjelölésével!