Feladatok
- A tulajdonosi szemlélet képviselete a beosztott kollégák és a vendégek felé, együttműködve a konyhafőnökkel
- A felszolgálók munkarendjének megszervezése, munkájuk ellenőrzése, irányítása a vendégtérben töltött aktív jelenléttel
- Vendégek fogadása, rendelésfelvétel figyelemmel kísérése, segítségnyújtás a választásban
- Vendégigények felmérése, ez alapján javaslatok megfogalmazása
- A vendégek szóbeli kéréseinek, panaszainak saját hatáskörben történő intézése
- Étterem állapotának és az éttermi előkészítő munkának folyamatos ellenőrzése
- Napi zárás elvégzése
- Árukészlet karbantartása, heti standolás irányítása, ellenőrzése
Elvárások
- Néhány év releváns munkatapasztalat
- Angol nyelvismeret, szóban és írásban egyaránt
- Kiváló kommunikációs képesség
- Borismeret
- Erkölcsi bizonyítvány
Előnyt jelent
- Fruitsys rendszer ismerete
- Rendezvényes tapasztalat
- Rugalmasság
- Ajánlólevél korábbi munkahelyekről
Amit kínálunk
- Színvonalas munkakörnyezet
- Családias, jó hangulatú légkör
- Versenyképes fizetés megegyezés szerint
- Térítésmentes étkezés
- Egy hónap próbaidő
Céginformáció
Éttermünk 30 éve működik Budapesten, a Dunán. A'la Cart étteremként működünk de sok rendezvényt is bonyolítunk.
Jelentkezés módja
Fényképes, szakmai önéletrajz, bérigény megjelölésével.
Kérjük, hogy csak abban az esetben jelentkezzen, ha megfelel a hirdetésben megfogalmazott kritériumoknak!
Köszönjük!