Feladatok

  • Üdvözli a vendégeket/ügyfeleket, válaszol kérdéseikre, felvilágosítást ad a szállodával kapcsolatban
  • Kezeli a telefont és megadja a szükséges információkat, valamint lejegyzi és továbbítja az üzeneteket
  • A recepciós munkák elvégzése a munkautasításban foglaltak szerint
  • Reklamáció és panaszkezelés, illetve továbbítás
  • A vendégekkel való állandó kapcsolattartás, kommunikáció
  • Árajánlatok készítése, a szállodai szolgáltatások értékesítése a szálloda vezető jóváhagyásával 
  • A recepciós kassza kezelése, és az ehhez kapcsolódó bizonylatolás, számlakezelés
  • Nyilvántartás vezetése a szobafoglalásokról elektronikusan, szabad szobákról és a szobák kiosztásáról
  • Tájékoztatás adása a szállodai szolgáltatásokról, illetve programokról
  • A szobaasszonyok munkájának és annak minőségének ellenőrzése
  • A vendégek költségelszámolásainak összeállítása és ellenőrzése
  • A külföldi egyéni vendégekkel, illetve csoportokkal való kapcsolattartás, megrendelések visszaigazolása és koordinációja, valamint a távozásig a vendégek igényeinek figyelemmel kísérése

Elvárások

  • Szakmai elhivatottság
  • Önálló munkavégzés
  • Kitartás
  • Pozitív személyiség
  • Több műszakos munkarend vállalása
  • Magabiztos német nyelv ismerete
  • Angol nyelvtudás kommunikációs szinten

Amit kínálunk

  • Versenyképes fizetés
  • Személyzeti étkezés biztosítása
  • Egyenruha
  • Széleskörű cafetéria juttatási csomag
  • Hosszú távú, megbízható munkahely
  • Igényes, kellemes munkakörnyezet
  • Fiatalos, egymást segítő csapat
  • Munkába járás támogatása
  • Fejlődési és előrelépési lehetőség

Munkahelyi extrák

  • Céges étkező
  • Zuhanyzási lehetőség
  • Céges rendezvények
  • Parkoló

Céginformáció

A Hubertus Agráripari Bt. a balatonfenyvesi Hubertus Hof Landhotelébe Recepciós kollégát keres.
A Hubertus Hof Landhotel és Étterem Balatonfenyvesen a Balaton parttól mindössze 500 méterre, a Nagyberek Natúrpark kapujában található. A szálloda különleges atmoszféráját a közel 3 hektáros ősfás parkban elhelyezkedő, kizárólag földszintes épületegyüttesek határozzák meg. Szállodánk egész éves nyitva tartással és á la carte éteremmel várja vendégeit, fenntartható gazdálkodásból származó kínálattal. Étlapunkon saját tenyésztésű Angus marha specialitások dominálnak, melyek egyedi ízvilágát házi fűszerkertünk és burgonyánk is gazdagítja. a 21 napos érlelésű Angus marhahús közvetlenül a cég pásztói húsüzeméből érkezik hozzánk és éttermünkben olyan különlegességeket készítünk belőle, mint az onglet, flank, T-bone, vagy Porterhouse és Tomahawk steak-ek. A szálloda a Hotelstarts Union tagja, jelenlegi minősítése ***Superior. Ezen felül szállodánk és éttermünk büszke tulajdonosa a Magyar Turizmus Minőségi Díjnak.

Jelentkezés módja

Amennyiben hirdetésünk felkeltette érdeklődését, kérjük, hogy a jelentkezésre kattintva küldje el szakmai önéletrajzát bérigénye megjelölésével. 

JELENTKEZEM