Feladatok

  • Az Executive Chef utasításait követve ételek magas színvonalon történő elő- és elkészítése, valamint tálalása
  • A HACCP szabályzat szigorú betartása, munkaterület tisztántartása 
  • Konyhatechnológiai eljárások tudatos alkalmazása

Elvárások

  • Releváns, több éves tapasztalat
  • Szakács végzettség
  • Angol nyelv ismerete
  • Megbízhatóság, terhelhetőség
  • Ápoltság
  • Udvarias magatartás, vendégorientált gondolkodás
  • Nyitott, barátságos személyiség
  • Rugalmasság
  • Kreativitás

Előnyt jelent

  • Egyéb idegen nyelv ismerete
  • Chef de Partie és/vagy Sous Chef pozícióban,
    5 csillagos szállodában, vagy hajón szerzett tapasztalat

Amit kínálunk

  • Hazai és nemzetközi fejlődési lehetőség
  • Hosszú távú munkalehetőség, bejelentett, teljes munkaidős állás
  • Teljesítmény arányos extra juttatások (szervízdíj)
  • Cafeteria 3 hónap után; (Szép Kártya, sport- és kultúra belépő, pénztári tagdíj hozzájárulás, stb.)
  • 13. havi bónusz
  • Kedvezmény a szálloda kiszolgálóegységeiben és partnereknél
  • Kedvezményes fogászati ellátás
  • Változatos személyzeti juttatások: dolgozói programok és elismerések
  • Ingyenes étkezési lehetőség
  • Ötcsillagos munkahelyi környezet
  • Munkaruha biztosítása és tisztíttatása
  • Motiváló, lendületes csapat
  • Dolgozói kedvezményes szálláslehetőség a világ bármely Kempinski és Global Hotel Alliance szállodájában, valamint további dolgozói kedvezmények belföldi partner szállodáknál

Munkahelyi extrák

  • Céges étkező
  • Céges rendezvények
  • Ingyen reggeli
  • Ingyen ebéd

Jelentkezés módja

A "Jelentkezem" gombra kattintva kérjük csatold magyar és/vagy angol nyelvű fényképes önéletrajzodat!

JELENTKEZEM