Az Executive Chef utasításait követve ételek magas színvonalon történő elő- és elkészítése, valamint tálalása
A HACCP szabályzat szigorú betartása, munkaterület tisztántartása
Konyhatechnológiai eljárások tudatos alkalmazása
Elvárások
Releváns, több éves tapasztalat
Szakács végzettség
Angol nyelv ismerete
Megbízhatóság, terhelhetőség
Ápoltság
Udvarias magatartás, vendégorientált gondolkodás
Nyitott, barátságos személyiség
Rugalmasság
Kreativitás
Előnyt jelent
Egyéb idegen nyelv ismerete
Chef de Partie és/vagy Sous Chef pozícióban, 5 csillagos szállodában, vagy hajón szerzett tapasztalat
Amit kínálunk
Hazai és nemzetközi fejlődési lehetőség
Hosszú távú munkalehetőség, bejelentett, teljes munkaidős állás
Teljesítmény arányos extra juttatások (szervízdíj)
Cafeteria 3 hónap után; (Szép Kártya, sport- és kultúra belépő, pénztári tagdíj hozzájárulás, stb.)
13. havi bónusz
Kedvezmény a szálloda kiszolgálóegységeiben és partnereknél
Kedvezményes fogászati ellátás
Változatos személyzeti juttatások: dolgozói programok és elismerések
Ingyenes étkezési lehetőség
Ötcsillagos munkahelyi környezet
Munkaruha biztosítása és tisztíttatása
Motiváló, lendületes csapat
Dolgozói kedvezményes szálláslehetőség a világ bármely Kempinski és Global Hotel Alliance szállodájában, valamint további dolgozói kedvezmények belföldi partner szállodáknál
Munkahelyi extrák
Céges étkező
Céges rendezvények
Ingyen reggeli
Ingyen ebéd
Jelentkezés módja
A "Jelentkezem" gombra kattintva kérjük csatold magyar és/vagy angol nyelvű fényképes önéletrajzodat!