- A konyhafőnök mellett, fine bistro ételek elkészítése és tálalása
- Saját munkaterület tisztántartása
- Alapanyagok megrendelése
- Jó kapcsolat kialakítása a felszolgálókkal és kollégákkal
- HACCP szabályok ismerete, és betartatása
- Heti 5 nap munkaidő
- Tiszta és önálló munkavégzés
- Nem baj ha nincs tapasztalatod, nálunk megszerezheted
- Csapatjátékos
- Nem utolsó sorban a főzés szeretete
- Ápolt megjelenés
- Kommunikatív, nyitott személyiséggel rendelkezel
- A főzés nem csak a szakmád, hanem a hivatásod is egyben
- Határozatlan idejű teljes munkaidős (napi 8 óra) foglalkoztatást
- Hosszútávú munkalehetőség
- Fejlődési lehetőség egy kiváló chef mellett
- Személyzeti kedvezmény
A Dobosi Pincészet 2021-ben ünnepelte 300 éves évfordulóját, 1721 óta apáról-fiúra száll a borászat. Birtokközpontunkat,egy 4 csillagos szálláshely, ami egy 50 fő befogadására alkalmas étteremet foglal magába. Ide, a festői szépségű Nivegy-völgybe keressük új kolegánkat, szakács személyében. Ha magadra ismersz, ne habozz, keress minket bátran. Elsősorban környékbeliek jelentkezését várjuk.
Jelentkezés fényképes önéletrajzzal.
A "Feliratkozom" gombra kattintva elfogadja az általános biztonsági és szerződési feltételeinket.