Feladatok

Nyersanyagok előkészítése, feldolgozása, hideg-meleg ételek készítése, tárolása, standard szerinti adagolása, esztétikus tálalása, büfé reggeli elő-, illetve elkészítése, konyhai higiénia és élelmiszer-biztonsági szabályok betartása, a munkaterület tisztán tartása.

Elvárások

Szakács végzettség, több éves tapasztalat, megbízhatóság, terhelhetőség, önálló- és csapatmunka, kreativitás, ápoltság

Előnyt jelent

Szállodai gyakorlat

Amit kínálunk

Hivatalos, bejelentett, egész éves munkaviszony, mindig pontosan érkező bér, Cafateria próbaidő után, munkába járás költségtérítése

Céginformáció

130 éves szállodánk város központú, tradicionális konyhájára keressük munkatársunkat egy jól összeszokott, tapasztalt csapatba.

Jelentkezés módja

A jelentkezem gombra kattintással kérjük csatalja magyar nyelvű fényképes önéletrajzát.

JELENTKEZEM