Feladatok

Főbb feladataid lesznek:
  • Az ételeink magas színvonalon, receptúra szerinti, szenvedéllyel történő elkészítése;
  • Nyersanyagok előkészítése, feldolgozása;
  • Konyhai berendezések üzemeltetése és a gépek, eszközök felelősségteljes használata;
  • A magas higiéniai követelményrendszer betartása.

Elvárások

  • Grill vagy melegkonyhai szakácsként minimum 2 éve dolgozol;
  • Azért dolgozol, hogy vendégeink nap mint nap visszatérjenek a különleges ízek és az egyedi tálalás, barátságos hangulat miatt;
  • Lelkesen, szorgalmasan dolgozol egy kiváló csapat részeként.

Előnyt jelent

Ha már dolgoztál Josper grillen egy látványkonyhában, vagy van külföldi munkatapasztalatod, azt előnyként értékeljük.

Amit kínálunk

  • Előrelépési és fejlődési lehetőség a cégcsoporton belül, ha bizonyítod a tehetséged és a munkához való pozitív hozzáállásod (több mint 10 éttermünk várja ambiciózus vezetőit);
  • Éttermünk olyan nyitvatartással üzemel, hogy az estéket már családoddal, barátaiddal töltheted;
  • Versenyképes kereset, biztos szakmai és tulajdonosi háttér;
  • Kiváló munkafeltételek: biztonságos, modern munkakörülmények és berendezésel;
  • Személyzeti étkezés és kávé;
  • Továbbképzések, inspiráló csapat;
  • Kedvezményes fogyasztási lehetőség;
  • Munkavégzés helyszíne budavári éttermünk.

Munkahelyi extrák

  • Ingyen ebéd

Céginformáció

A Baltazár különleges hangulatát, egyedi design-ját annak is köszönheti, hogy egy varázslatos Boutique Hotel éttermi része, így ugyanazt az életérzést tükrözi a belső tér kialakítása. Ám nem csak a hotelvendégek számára készítünk komoly burgereket és egyéb ínycsiklandozó finomságokat a Josper grillen, hanem minden különleges élményre vágyó vendégünk számára.  
Ha szereted az igényes munkakörnyezetet, a látványkonyha hangulatát és fontos számodra a kiszámítható, családbarát munkaidő, akkor itt a helyed, várunk Téged!
 

Jelentkezés módja

A "Jelentkezem" gombra kattintás után kérjük csatold magyar vagy angol nyelvű önéletrajzodat.
 

JELENTKEZEM