Feladatok
Nyersanyagok előkészítése, feldolgozása, hideg-meleg ételek készítése, tárolása, standard szerinti adagolása, esztétikus tálalása, büfé reggeli elő-, illetve elkészítése, konyhai higiénia és élelmiszer-biztonsági szabályok betartása, a munkaterület tisztán tartása.
Elvárások
Szakács végzettség, több éves tapasztalat, megbízhatóság, terhelhetőség, önálló- és csapatmunka, kreativitás, ápoltság
Előnyt jelent
Szállodai gyakorlat
Amit kínálunk
Hivatalos, bejelentett, egész éves munkaviszony, mindig pontosan érkező bér, Cafateria próbaidő után, munkába járás költségtérítése
Céginformáció
130 éves szállodánk város központú, tradicionális konyhájára keressük munkatársunkat egy jól összeszokott, tapasztalt csapatba.
Jelentkezés módja
A jelentkezem gombra kattintással kérjük csatalja magyar nyelvű fényképes önéletrajzát.