Feladatok

  • Meleg- és hidegételek elkészítése a receptúrák és minőségi előírások szerint
  • Alapanyagok előkészítése, feldolgozása, a konyhai munkafolyamatok gördülékeny támogatása
  • A konyha tisztaságának és higiéniai előírásainak folyamatos betartása (HACCP)
  • Konyhai eszközök és berendezések rendeltetésszerű használata
  • Munkakörnyezet folyamatos tisztántartása, együttműködés a csapattal

Elvárások

  • Szakács végzettség és minimum 2 éves szakmai tapasztalat
  • Precíz, gyors és igényes munkavégzés
  • Jó kommunikációs készség, csapatszellem
  • Megbízhatóság, felelősségteljes hozzáállás

Amit kínálunk

  • Stabil, hosszú távú munkalehetőség egy biztonságosan működő, magyar tulajdonú társaságnál
  • Kiszámítható, kedvező munkaidő-beosztás: állandó délelőtti műszak, szabad délutánok, vasárnap és ünnepnapokon zárva
  • Összetartó, segítőkész csapat és rendezett munkakörnyezet
  • Korrekt feltételek, jól szervezett munkavégzés
  • Azonnali munkakezdés lehetősége

Céginformáció

Jelentkezni a COOP Szeged karrieroldalán fényképes önéletrajzzal lehet a "Jelentkezem" gombra kattintva.

JELENTKEZEM