Feladatok

Feladatok
  • Szezonális étlap és rendezvény étel kínálat összeállítása.
  • Vendégek gyors, pontos, magasminségű kiszolgálásának biztosítása
  • Alapanyagok rendelése, előkészítése , feldolgozása.
  • Gazdaságos működés fenntartása
  • A konyhai raktárkészlet megfelelő kezelése, beleértve teljes kőrűen az alapanyagok szakosított tárolását 
  • Készletek, berendezések és munkaterületek felügyelete
  • Higiéniai és konyhatechnológiai (HACCP) szabályok betartása és betartatása.
  • Receptek és menük összeállítása és kifejlesztése 
  • Konyhai csapatok fejlesztése, irányítása, inspirálása
  • Ételek dekoratív tálalása

Elvárások

Elvárások
  • Minimum 3-5 év tapasztalat
  • Precíz, önálló, megbízható munkavégzés
  • Nagy munkabírás
  • Jó hangulatú konyhai munkamenet fenntartása

Amit kínálunk

Amit kínálunk
  • Versenyképes jövedelem
  • Azonnali kezdés
  • Hosszú távú munkalehetőség 
  • Családias légkör
  • Bejelentett munka
  • Nálunk megvalósíthatod magad és folyamatosan fejlődhetsz

Céginformáció

A Kristály Hotel Kft. csapata a Kristály Hotel 4* szállodájában található Prestige étteremébe egész éves állásra keresi gyakorlattal rendelkező Séf kollágáját.

Jelentkezés módja

Erre az állásra önéletrajz csatolása nélkül jelentkezhet!
Cégnév: Kristály Hotel Kft
Állás helye:
Állás-kategóriák:
Állásnév:
FRISS HASONLÓ ÁLLÁSOK
E-MAILBEN

A "Feliratkozom" gombra kattintva elfogadja az általános biztonsági és szerződési feltételeinket.

HASONLÓ ÁLLÁSOK
Szakács / Séf Fejér megye

A konyha irányítása a cégvezető utasítása alapján 5-8 fős csapat irányítása Ételek receptúra szerinti készítése Tálalási feladatok Beszerzési ... »

ÁLLÁS MEGTEKINTÉSE
Séf Pest megye

-a'la carte ételekülönlegességek és a napi menü elkészítése -konyha vezetése -beosztás írás -rendelés leadás

ÁLLÁS MEGTEKINTÉSE
Szakács / Séf Csongrád-Csanád megye

a'la carte ételek és pizzák készítése ételek ízesítése,tálalása,adagolása nyersanyagok előkészítése és feldolgozása HACCP rendszer szakszerű ... »

ÁLLÁS MEGTEKINTÉSE
Konyhafőnök Pest megye

A konyhai csapat beosztásának elkészítése; A munkafolyamatok koordinálása, irányítása; A csapat fejlesztése, inspirálása közös munkával; Az étteremvezetővel ... »

ÁLLÁS MEGTEKINTÉSE