Feladatok

  • A konyhai dolgozók munkájának összehangolása, motiváltságuk fenntartása, személyzeti létszám optimális kihasználtsága
  • Ételek minőségének biztosítása
  • Gazdaságosság fenntartása; költség és ELÁBÉ kontrollja
  • 20 fős személyzet koordinálása, szervezése, ösztönzése
  • A konyha tisztaságának és az ételek előírás szerinti tárolásának felügyelete
  • A HACCP betartása, online vezetése
  • Igény szerinti konkrét termelési feladatok ellátása

Elvárások

  • több éves vezetői, séf munkatapasztalatod van ezen a területen,
  • szakács végzettséggel rendelkezel, és bírod a pörgést,
  • igényes vagy a munkádra és a környezetedre,
  • összeszokott, dinamikus csapattal szeretnél együtt dolgozni,
  • kiemelkedő vezetői és folyamatirányítási képességgel rendelkezel, jó kommunikációs készségekkel
  • hosszútávú, kiszámítható munkahelyet keresel,
  • az általad elvégzett munkáért a megfelelő bérezést szeretnéd megkapni főállású munkaviszonyban.

Jelentkezés módja

Ha úgy érzed, hogy ezen követelményeknek megfelelsz, akkor kérlek, hogy a fényképpel ellátott önéletrajzoddal jelentkezz a lenti "Jelentkezem" gombra kattintva.
Ha mi elégedettek leszünk veled, akkor te is elégedett leszel velünk; ezt garantáljuk.

JELENTKEZEM