Feladatok

A munkakör célja:
Az üzem területén olyan üzemi körülmény, rend, tisztaság biztosíttatása, mely megfelel a vonatkozó követelményrendszernek. Az üzembe bekerülő alapanyagok és kikerülő késztermékek minőségének folyamatos figyelése, reklamációk kezelése.

Főbb feladatok:
  • A beérkező alap-és segédanyagok minőségének és átvételi foyamatának ellenőrzése, visszáruk kivizsgálása, gyártásközi és késztermék ellenőrzése,
  • Az üzem higiéniai állapotának, a takarítás minőségének, az eszközfertőtlenítők használatának, a kézmosók és kézfertőtlenítők működésének, a szociális létesítmények állapotának folyamatos ellenőrzése, a dolgozók higiénés magatartásának ellenőrzése
  • Az előírt ellenőrző vizsgálatok figyelemmel kísérése (vízmintavétel, higiéniai ellenőrző vizsgálatok, stb.)
  • Előzetes ütemterv alapján az üzemben előírt higiéniai és minőségbiztosítási auditok megszervezése és lebonyolítása (magas szinten), az összes üzletlánc standard-jének betartatása
  • HACCP Team vezető: a rendszer folyamatos karbantartása, felülvizsgálata,
  • Elemzések, kimutatások készítése a Minőségügyi igazgató és a vállalat vezetősége részére,
  • Kapcsolattartás a területén dolgozó külső cégekkel, munkavállalókkal

Elvárások

  • Szakirányú felsőfokú élelmiszeripari végzettség
  • Több éves tapasztalat élelmiszeripari vagy minőségbiztosítási területen
  • HACCP, IFS, BRC, FSSC, ISO minőségügyi rendszerek ismerete és napi szintű használata
  • Microsoft Office felhasználói szintű ismerete
  • Elkötelezettség, precizitás, terhelhetőség, pozitív hozzáállás
  • Kommunikációs szintű angol nyelvtudás írásban és szóban egyaránt

Amit kínálunk

  • Multinacionális vállalati munkakörnyezet
  • Havi bónusz
  • Laptop, mobiltelefon
  • SZÉP kártya
  • Utazási költségtérítés

Jelentkezés módja

A "Jelentkezem" gombra kattintás után, kérem csatolja fényképes magyar és/vagy angol nyelvű önéletrajzát.

JELENTKEZEM