A vizsgálati eredmények adminisztrálása, számítógépes rögzítése
A laboratóriumi terület tisztán és rendben tartása
Elvárások
Szakirányú középfokú végzettség: élelmiszeranalitikus, vegyésztechnikus vagy mikrobiológus technikus
Pontos, megbízható munkavégzés, dinamizmus
Pályakezdők jelentkezését is várjuk
Havi 1-2 nap hétvégi munkavégzés (előre tervezett beosztás szerint) vállalása
Előnyt jelent
Hasonló területen szerzett tapasztalat
Amit kínálunk
Stabil nagyvállalati háttér
A tudást és teljesítményt tükröző bérezési rendszer, karácsonyi jutalom, béren kívüli juttatások
Nagyon jó közlekedési lehetőség: cégünk a Budafok-Háros megállóknál helyezkedik el, a Budapest-Pusztaszabolcs-Dunaújváros vasútvonal és számos BKV buszjárat mentén.
Pályakezdők jelentkezésére is számítunk
Általános munkarend: 7-15 óráig
Céginformáció
A LESAFFRE Csoport a világpiac kiemelkedő élesztőgyártója és forgalmazója, a fermentációs ipar egyik vezető kulcsszereplője. Magyarországon is több, mint 140 éve stabilan és nyereségesen működünk, sütőipari vállalkozások és családok százezreit látjuk el élelmiszeripari alapanyagokkal.
Vállalatunk nem egy tipikus „multi”: egyszerre jellemzők rá a nemzetközi vállalatok előnyei és a középvállalkozások barátságos hangulata!
Jelentkezés módja
A "Jelentkezem" gombra kattintva kérjük, küldje el rövid szakmai önéletrajzát