Feladatok

  • Általános kémiai és mikrobiológiai vizsgálatok / mérések végzése
  • Mintavételezés, mintaelőkészítés, mérőoldatok készítése és nyilvántartása
  • Laboratóriumi berendezések, műszerek kezelése, kalibrálások végzése
  • A vizsgálati eredmények adminisztrálása, számítógépes rögzítése
  • A laboratóriumi terület tisztán és rendben tartása

Elvárások

  • Szakirányú középfokú végzettség: élelmiszeranalitikus, vegyésztechnikus vagy mikrobiológus technikus
  • Pontos, megbízható munkavégzés, dinamizmus
  • Pályakezdők jelentkezését is várjuk
  • Havi 1-2 nap hétvégi munkavégzés (előre tervezett beosztás szerint) vállalása  

Előnyt jelent

Hasonló területen szerzett tapasztalat

Amit kínálunk

  • Stabil nagyvállalati háttér
  • A tudást és teljesítményt tükröző bérezési rendszer, karácsonyi jutalom, béren kívüli juttatások
  • Nagyon jó közlekedési lehetőség: cégünk a Budafok-Háros megállóknál helyezkedik el, a Budapest-Pusztaszabolcs-Dunaújváros vasútvonal és számos BKV buszjárat mentén.
  • Pályakezdők jelentkezésére is számítunk
  • Általános munkarend: 7-15 óráig

Céginformáció

  • A LESAFFRE Csoport a világpiac kiemelkedő élesztőgyártója és forgalmazója, a fermentációs ipar egyik vezető kulcsszereplője. Magyarországon is több, mint 140 éve stabilan és nyereségesen működünk, sütőipari vállalkozások és családok százezreit látjuk el élelmiszeripari alapanyagokkal.
  • Vállalatunk nem egy tipikus „multi”: egyszerre jellemzők rá a nemzetközi vállalatok előnyei és a középvállalkozások barátságos hangulata!

Jelentkezés módja

A "Jelentkezem" gombra kattintva kérjük, küldje el rövid szakmai önéletrajzát

JELENTKEZEM